sinir eder. angelina jolie havaları olur birden allahın eski sevgilisinde. külotlu çoraba bak sen.

şu ukala.tavırları yüzünden terkedildiğini unutur. "değerimi anladın demek hımmm" havalarına girer.

ya pırasa başlım.. hücrelerine kurban olduğum. adam yalnız işte. seni tanıyor, tenini, kokunu biliyor. ve de yalnız. yeni bir yabancıya kendini anlatacak kadar güçlü değil. kendini kapatmak yerine sana gelmiş. halk otobüsü ile gelmiş. yorgun bedeniyle gelmiş. uzanmak ve konuşmamak istiyor. soru sormamanı istiyor. sadece kafayı memene koyup yatacak. hali kalmamış.

kullan işte şu zaafını. adamın yaptığı şeyden pişman olmasını sağlayacak kadar iyi ol. iyilikle ez. iyilikle terbiye et.

ama eski sevgili ne yapar ?

"artık hir şiy iskisi gibi diil çik yiprindim bön" der. adam da, lan bu hala bıraktığım gibi diyerek, döndüğüne döneceğine pişman olur. bacak bacak üstüne atıp, iki bira çakarken gitmek için en uygun saati düşünür.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"geri dönülen eski sevgilinin gıcıklaşması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim