aşırı kafein yüklemesinden olsa gerek, bir kahve yapayım da uykum açılsın lafları onların lafları değildir. diğer kahve içicileri gibi dudak tiryakisi değillerdir çünkü. diğerleri 2 fırt alıp fincanın 4 te 3 ünü fincanda bırakırken onlar dibine kadar içer. su gibi bir şeydir onlar için. fakat uykusuzluğa bir çare ararlar. bir çaaaree.*
devamını gör...
günde 5 kahve içip 850 kere esneyen insanım, beni kanıt olarak kullanabilirsiniz dediğim tespit.
devamını gör...
"etki" denen şey uykusuzluksa eğer alakası yok derim. sabah kahvaltimi onunla yaparım gece yatmadan önce tükettiğim son şeydir kendisi. granül filtre türk fark etmez kahve olması önemli. asla yarım bırakmam yarım bırakıp araya verenide topa tutarım.
içinde süt,şeker,krema,çikolata vs konan içeceklerde "kahve" değildir .
devamını gör...
1- kahve içici
2- gerçek kahve içici olmak
3- gerçek kahve içicisi olmak ve kahveden etkilenmemek
devamını gör...
ediyor ya, kalp çarpıntısı kan şekeri düşmesi falan. *
devamını gör...
etkiden kasıt uyku açması sanırım. tam tersi değil mi bu olay? gözlemlerime göre, kahve sever birisi sabah kalkınca illa kahve içer ayılmak, enerjik olmak için. kafein bağımlılığıdır. yoksa niye içiyorlar o garip içeceği?
ben ayda yılda bir içerim. ne uykumu açar ne de başka bir etki eder. yoksa ben gerçek kahve içicisi miyim?
(bkz: gerçek kahve içicisi)
devamını gör...
kahve uykumu açmıyor ancak kahve içmezsem zihnim de kendisine gelmiyor. içince mükemmel bir dinçlik de vermiyor, içmezsem ölü toprağı miktarı zamanla artıyor. bağımlı olduğumu farkettim düşününce, teşekkürler sözlük.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gerçek kahve içicilerine kahvenin etki etmemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim