ölen kişiye üzüldüm yakınlarının tekrar başı sağ olsun ama bir futbol müsabakasını bu kadar hayatının ortasına koymak, kalp krizi geçirebilecek kadar değer vermek ne derece doğrudur orası tartışılır.


koyu bir fenerbahçe taraftarı olan adnan alkış’ın, gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından çok üzüldüğü ve ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi


link
devamını gör...
geçirtir kalp krizi de geçirtir. bir insan eğer fenerbahçeliyse başka bir dert aramasın. yazıklar olsun onca emeğe rağmen bu yenilgiyi alabiliyoruz. kahroluyorum.
devamını gör...
diyecek bir şey yok. allah rahmet eylesin.
hakikaten artık bu iş çok kötü yerlere gidiyor.
bu kadar emek her sene boşa gitmemeli.
insanların zaten bir sürü derdi var. tek sarıldıkları şey aşık olduğu renkler kaldı.
gerçekten diyecek bir şey yok.
devamını gör...
üzücü bir durum. allah rahmet eylesin. maç sonunda sırıtarak röportaj veren teknik direktör erol bey utanır mı acaba? sanmam. evet.
devamını gör...
senede bilmem kaç milyon lira kazanan 11 adet "kazma" için kendini yok etmiş zavallı.
devamını gör...
maç biraz daha devam etseydi babam ve küçük kardeşime olacakların aynısı. (şakayı kenara bırakırsak merhumun başı sağolsun, koyu fenerliymiş vesselam.)
devamını gör...
allah rahmet eylesin. fenerbahçeye boşuna kanser demiyoruz. artık bu başarısızlıklar erol bulut'a falan yazmaz. onu orda tutan emre belezoğlu ve ali koç'a yazar.
devamını gör...
taraftar olmak sağlığa zararlıdır! -kamu spotu-
devamını gör...
üzücü...
sanki adam kavga çıkarmış da holiganlıktan ölmüş gibi konuşanlar var.
adam sevdiği,desteklediği bir şey için heyecandan vefat etmiş.
aynısı seks sırasında da olabilir.
ne diyelim seks zararlıdır deyip polenle mi üreyelim?
devamını gör...
tesadüfen fenerbahçe yenilgisine denk gelen bir kalp krizi vakasıdır. maça bağlı bir kalp krizi olabilmesi için ortada yüksek gerilimli bir maç, dişe diş, kora kor bir mücadele olması gerekir. afedersin ölmüş eşekten beter bir takım için kalp krizi geçirmek, olsa olsa belki takımın halinden duyulan derin üzüntü, öfke ve kahırdan kaynaklı olabilir.
devamını gör...
bunu böyle takıntı haline getirmek, bu kadar fanatik olmak bünyeye zarar zaten. poposu boklu bir takım en nihayetinde. sen niye bu kadar üzdün kendini amca?!
dünyada ne dertler var.
bugüne kadar taraftarlarımızdan biri işsiz kaldı, akşam evine ekmek götüremedi, çocuğu hastalandı, gibi gibi gayet ciddi sebepler için bırakın uykusuz kalmayı zerre üzülen bir futbolcu veya takım yöneticisi gördünüz mü hiç?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gençlerbirliği maçından sonra kalp krizi geçiren fenerbahçeli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim