nefes alsın yeter mantığının ayaklı hali olan adamın davranışıdır. *

hindistan'da gelin kendi düğününde kalp krizi geçirdi. gelinin ölmesi sonrası damat, gelinin kız kardeşi ile dünyevine girdi.

hindistan'ın uttar pradesh eyaletindeki düğünde acı bir olay yaşandı. gelin yaşadığı stres nedeniyle kendi düğününde kalp krizi geçirdi.

ingiliz daily mail gazetesinin yerel basına dayandırdığı haberine göre, olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.

ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen gelinin kurtarılamadığı açıklandı. tabiri caizse cenazeye dönen düğün ise iptal edilmedi.


damat, aileler arasında süren kısa bir toplantının ardından gelinin kız kardeşi ile evlendi. aile adına açıklama yapan gelinin amcası ise 'bu zor bir karardı' dedi.


talihsiz gelinin cansız bedeni ise düğün bitene kadar bir odaya kaldırıldı. kendi düğününde kalp krizi geçirerek ölen gelinin daha sonra bir tören ile yakıldığı açıklandı.

buradan
devamını gör...
bizde de bazı yerlerde kadının kocası ölünce ölen kocanın erkek kardeşiyle evlendiriyorlar. çok da fark yokmuş demek, şaşırtmadı.
devamını gör...
ölmem mi beni daşlara vurung
kanımı tabıta sürüng
aynı dabut içinde
beni bacımıng yanınga gömüng
devamını gör...
(bkz: baldız baldan tatlıdır)sözünü yanlış anlamak.
devamını gör...
büyük olasılıkla aşk evliliği olmayan düğünde rasyonel davranan damat. adamın amacı evlenmek. kızın ailesine biraz şaşırdım ama...
devamını gör...
neye niyet , baldıza kısmet miş.
devamını gör...
ülkecek seviyemiz damadına " seni sevdim be tosunum" diyen kayınpeder olduğu için hindistandaki bu olay beni şaşırtmadı.
onca prodüksiyon yapmış salon parası boşa mı gitsin..

eski gelin ile damat evlenmeden evvel bi sevişmişlerse durum o zaman daha vahim bir hal alır.
devamını gör...
1 milyarlık ülkede başkan kız kalmamış gibi, daha cenaze ortadayken hem de...etnosentrizm le yargılamak istemem de ne kadar rezilce bir şey kız kardeş için. hint dizileri izleyen teyzeler düşünsün.
devamını gör...
gelinin amcası çok zorlanmışsın be üzüldüm.
devamını gör...
en azından kızı hazır ölüyor şiva ya kurban edelim diye doğramamış allahın yabanileri. gelinle damadın babası muhtemelen esnaftı.
devamını gör...
düğün denen sosyal olaya haddinden fazla para harcandığı için ülkemizde de ne yazık ki bazen çiftler anlaşamasa da ayrılmak istese de ''o kadar masraf ettim, mecbur evlenecem'' mantığına bürünebiliyor. ortada bir aşk evliliği olmadığında ve konu sadece ticari bir alışveriş olduğunda alınan (özür dileyerek söylüyorum) 'mal' bozuk çıkması üzerine yenisiyle değiştirilme hadisesi. biraz araştırın pek çok yerde bu tarz bir olayla karşılaşırsınız.
devamını gör...
gelin tarafından yabancıya mı gitseydi şeklinde savunulabilecek olan durumdur.
devamını gör...
kadim türk adetine benzer. kocasız kalan kadın, ailedeki bir başka erkek ile evlendirilir.
devamını gör...
kadın olmak...
devamını gör...
buradan iki sezon türk dizisi çıkarılır. olayı da şöyle işlerler : damatta gözü olan baldız ablasını düğün günü öldürür. zaten ne bulsa affetmeyecek damadımız da baldızla evlenir. gerisini türk senaristlerimiz iki sezon uzatır. işte ablasının öldürüldüğü bir sezonda ancak ortaya çıkar ikinci sezonda kimin öldürdüğünü araştırıp dururlar.
devamını gör...
daha beteri var len.

anadolu da millet kuzeniyle, akrabasıyla falan evleniyor.

şu bölgelerdeki evlilikleri araştırsalar altından neler çıkar inanmak bile istemiyorum.
devamını gör...
-gelin öldü ya ni etcez...
-baldız da göz kırpıyor yandan vışş...
devamını gör...
damat : babacığım ilk ürün elimizde patladı, başka hangi modeller var.
gelinin babası : diğer kızım var bir de onu dene istersen.
devamını gör...
ilkinin yerine ikame olarak kardeşini almış müşteri memuniyeti bu olsa gerek (!)
devamını gör...
hahshahshahzhahzh komik gerçekten.. neyse hindistan olduğu için yadırgamadım. çünkü kocası ölünce karısını da diri diri yakan bir anlayışı olan toplumdan bahsediyoruz..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gelin kalp krizi geçirince baldızı ile evlenen damat" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim