hayatımda sürekli yaşadığım durum. her gece erkenden uyumak isterim fakat başarısız olurum ama sabah kalkmam gerekir az uyurum falan diyip kendimi avuturum ki sabahın köründe 3-4 saatlik uykuyla uyanınca keşke uyuyabilsem diye ağlaşırım.
devamını gör...
sebep sonuç ilişkisidir. gece uyuyamayan kişi haliyle sabah da kalkamaz.
devamını gör...
başıma geldiği zamanlarda babam tarafından (bkz: gece yatmaz sabah kalkmaz) olarak nitelenmeme sebep olan olay.
devamını gör...
çıldırtan bir döngü.
devamını gör...
(bkz: sen kaç beni tanıdılar)

doktorumun, 1 mg rixper'i 2 mg yaparak üstesinden gelmem için uğraştığı durum.
devamını gör...
(bkz: karantina) (bkz: tatil) mutluluktur ama bir zaman sonra değiştirmek imkansız olur ve her şey değiştiğinde uyum sağlanamaz hale gelir.
devamını gör...
(bkz: panik atak) insanı öldürür, karanlık çökünce uyumak mümkün değildir, saatler geçsin, güneş doğsun diye çarpıntılar, ağrıyan bir baş ve gözler ile bekler durursunuz. o güneş ne zaman doğar, o zaman dert tasa kalmaz, tüm gün mışıl mışıl uyunur. bir aile bireyi de gelip der ki "bu ne yahu akşam yatmak, sabah kalkmak bilmiyorsun". cinnet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"geceleri uyuyamamak sabahları uyanamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim