evrensel gazetesi ve gazete duvar yazarı sinan birdal'ın öğrencilik yıllarında tavsiye mektubu almak için ilber hoca'nın yanına gittiğini, ilber hoca'nın ise kendisini yatak odasına davet ettiğini, temizlik için gelenlerin kapıyı çalmasıyla kaçtığını iddia etmesidir.

--- alıntı ---

lisansı bitirmiş yüksek lisans için boğaziçi’ne başvurmak için tavsiye mektubu topluyordum. orada yaz okulu veren hocama sordum, randevu verdi. yemek yediği yerden o zamana kadar görmediğim bir binaya gittik. kapı açılınca lojmanlardaki yatak odasında olduğumuzu fark ettim.

o odanın içinde aşağı yukarı sinirli bir şekilde yürüyüp dururken ben kapının önünden ayrılmadım. başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi nasıl çıkacağımı düşünüyordum. o anda temizlik için kapıyı vurdular ve anında oradan kaçtım. evet, benim ortaylı’ya ilişkin diyeceğim bu.

--- alıntı ---

müfteri sinan birdal'ın tweeti
devamını gör...
cidden ilginç bir iddiadır lakin bu iddiaya dün çok güzel bir hanımefendiye maşallah diyerek cevap vermiştir ilber ortaylı.
devamını gör...
yok artık dediğim iddia. (bkz: ortalık karışacak vaziyet alın)
devamını gör...
www.gazetevatan.com/ortayli...

2012 yılına dair şöyle bir haber de mevcut. o yüzden tweet bir uydurmadan daha fazlası da olabilir, mevzuya şüpheci yaklaşmakta fayda var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gazeteci sinan birdal'ın ilber ortaylı hakkındaki ilginç iddiası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim