uzun zamandır bu spor dalıyla ilgimi kesmiş olmama rağmen bu gün derbi dolayısıyla biraz göz gezdirdim spor kanallarına. kulüp başkanlarının tuhaf tavırları mı dersin teknik direktörlerin tripleri mi gerçekten tahammül edilemez boyutta. maç boyunca futbolcuların hakemi zor durumda bırakması, yalandan kendini atmalar. sakatlanmış numarası yaparken darbe almış ayağını karıştırmalar. maç sonrası yorumcuların dünyayı kurtaran adam pozlarına girmeleri. zıvanadan çıkmış bir spor dalı haline geldi iyice ve sanırım artık yirmi yaş altından başka kimse ilgilenmiyor. sözlüğün en güzel taraflarından biri de bu saçma duruma bir de sözlük ortamında mazur kalmıyor olmamız. başka derdin mi yok diyeceksiniz haklı olabilirsiniz ama canımı sıktılar ben de yazıp rahatlayayım istedim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"futbol maçları sonrası koca koca adamların ergen tavırları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim