evet malumunuz bu aralar sık sık yaşanan bir durum. 3 ocaktan beri kafa sözlükte yazıyorum, kimse babamın oğlu falan değil burada, birkaç kez tanım düzeltmem yada polemiğe girmemem konusunda uyarıldım, haklılardı saygı duydum. sonuçta bir format var ortada ve sana küfür etmeyeceksin sataşmayacaksın ve hakaretvari konuşmayacaksın diyor bunun nesini anlamıyorlar gerçekten anlamıyorum. bu kadar şeye rağmen uyarıya rağmen en ufak birşeyde akış kısmını sansür sansür diye meşgul ediyorlar,biz orda daha güzel konular görmek istiyoruz, böyle şeylerle zaman kaybetmek istemiyoruz. başlıkları engelle seçeneğimiz olsaydı keşke ama yok tanımları engelliyorsun adam gelip nick altına tanım giriyor, kendisi ile hiç muhattap olmadığın halde,buda ayrı bir karın ağrısı.
devamını gör...
formata uymayan şekilde uzaklaştırma aldım.
arkadaşlar da sansür aldı. şimdi yoldaş'la iyiyiz, moderasyon hâlâ sıkıntı. sevdiğim iki hatun var moderasyondan, o kadar.
devamını gör...
anayasal düzeni yıkmaya çalışmak önceden idam suçuydu ki zamanla bu yanlıştan vazgeçildi. sözlük anayasasını yani formatını yıkmaya çalışmak da sözlükten silinme, yok edilme yani idam cezası gibi bir şey ama ilerleyen zamanlarda getirilen siyasi olgunlukla yerini recm cezasının alacağını zannediyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"formata aykırı davranıp uyarı alınca sansür diye ağlamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim