birtakım hususlardır efendim.
bilgili yazarlarımız bilgi içerikli entry girdikleri vakit bir nevi "fl studio giriş" dersi olacak başlıktır.

bir soruyla başlayalım, besteyi yapıp fl studio'da real guitar, close grand vs dvs sax ile çalıyorum çok yavan geliyor, sonra mix-mastering'den reverb2 seçip katedrali veyahut diğerlerini seçiyorum ses daha dolgun oluyor ama bu sefer de olmamışlık var, sesler aşırı rezonanslı çıkıyor.

ikinci sorun ise real guitar 5'te nota devam ettirme ayarı nerede? sustain ve hold pedal ayarlarını açıyorum ama yine de tam olmuyor. fl studio stock gitar'da release'i sona alınca tam dediğim gibi oluyor amma lakin real guitar vst'sin de yapamıyorum. kısaca notaya hızlı basıp çekince "tın" etmesin "tınnnnnnnnnn" etsin istiyorum. delay olan efekt değil.
devamını gör...
bence fl studio gibi programlar renderlamak ve efektlemek için kullanılmalı(mix ve masteri saymıyorum) çünkü genelde sanal enstrüman eklendiğinde çok ruhsuz duyuluyor buna istisnalar var tabi mesela rap ve dandik pop müziklerde pek sound kalitesi istemeyen, direkt ayarlanabilir enstrümanlar kullanılıyor((bkz: synth)); başka bir istisna da kendi kullandığım garageband, gerçekten on numara sesleri var her şey çok gerçekçi sadece enstrümanlardaki çoğu tekniği kullandırtmıyor ama sound konusunda çok başarılı.
devamını gör...
bilenler beni bilgilendirir ise çok mutlu olurum fl studio 80dolarlık versiyon ile diğer versiyonlar arasındaki fark nedir? en düşük sürüm olan 80 dolar işe yarıyor mu yoksa bedava sürüm gibi sorunları çok mu?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fl studio kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim