çok güzel bir film izlediğimde ya da sürükleyici bir kitap okuduğumda içimi saran istek. hayat kötüleştikçe ve acıların gerçekliği farkedildikçe kişi bir kaçış yolu arıyor. fantastik edebiyata ilgi duyan ve uğraşan amcaları da anlıyorum bu yüzden. bir betimleme ya da bir sahne aklıma gelir kimi zaman ve ben ruhumu o diyarlara sürüklerim.
devamını gör...
her geçen gün kendini daha çok gösteren duygu.
devamını gör...
gün geçtikçe içimdeki çocuğun yok olduğunu hissederek farklı kitaplara, farklı karakterlere attım kendimi. daha sonra farkettim ki her nereye atarsam atayım ruhumu gerçek dünyaya aidim. büyüdüm , genç yaşta yaşlandım bu cümleyle öldürdüm kendimi.
devamını gör...
yaşamak değil de onların evrelerine gitmek vakit geçirmek isterdim.
devamını gör...
gerçek hayattaki gerçek insanlar can yakıyor. kurgusal karakter olsaydık bu kadar acı çekmezdik.
devamını gör...
ahh mümkün olamayan ama mümkün olmasını deli gibi arzuladığım his.
devamını gör...
movie efekti.
devamını gör...
beğendiğim bir kitabi okurken olaylarin icinde bende varmisim gibi hissetmek.bazen o dunyayi gercek dunyaya tercih etmek
devamını gör...
çünkü her şey hayal edildiği gibi mükemmel olacaktır, yaşanan acı olayların mutlu sonla biteceğini bilmek iyi hissettirir. * .
devamını gör...
"sonsuza kadar mutlu yaşamışlar" sözüne fazla kaptırmaktır bence. hayatın akışına uyum sağlayıp, kitaplara ve filmlere bir süre ara verilmesi gerektiği fikrindeyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"filmlerde veya kitaplarda yaşama isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim