rock ve metal şarkıları çok dikkatli dinleyen biri.
devamını gör...
şeker yerine çaya parmağı batırılası minnoş mu minnoş, tatlış mı tatlış bir yazar.
devamını gör...
muhteşem tanımlarıyla güne renk katan yazar arkadaşımız.
devamını gör...
yazımı düzeltilmiş şu sorgu için sonuçları görüyorsunuz: bayburt
devamını gör...
"kafa sozluk'te silinen başlıklar" diye bir başlık açtı, orada şunları yazdım, buraya da kopyaliyorum.

"filburt denilen başarısız troll, toplumsal bir grup hakkında başlık açıyor. çirkin tanımı var, yani birseyi kendi fikrine göre kötü bir şekilde tanımlıyor. solcu veya sağcı veya başka bir grup farketmiyor, sözlük edindiği ilke gereği bu şekilde, genel bir tanımlamaya izin vermiyor, peki bu çok dürüst yazar ne yapıyor?

geliyor burada, durumu carpıtıyor. "geçen gün islam'a hakarete birsey yapmadınız ama" diyor ki, yazdıklarını kontrol edin, islamla uzaktan yakından alakası olan, ya da derdi bu olan birisi değil. "veri tabanı oluşturmak için açtım" diyerek, yalan atıyor. sabahtan beri burada, provokatif başlıklar girip ortamı germeye çalışıyor.

başörtülü, örtüsüz, solcu, sağcı, escinsel hiçbir toplumsal kesim hakkında, bu şekilde yaftalayıcı başlıklar açıp, genelleme yapamayacağınızı öğreneceksiniz, en azından bu sözlük şimdilik buna izin vermiyor. ben de tebrik ediyorum."
devamını gör...
anlık işin cılkını çıkarmış yazar.
devamını gör...
tescilli troll. bir grubu aşağılıyor, başlığı siliniyor, bu sefer başlığım silindi nerede özgürlük diyor, sonra aynı grubu zorla kendisine fikir dayatılmış gibi yüceltiyor, o da siliniyor, sonra da hiçbir şey diyemediğinden dem vuruyor. demesen de olur.
devamını gör...
cinsiyetçi tanımlar girme konusunda doktora yapmış çakma profesör yazarımızdır. şu kadın böyledir, bu kadın şöyledir... yok eğer böyle ise kadın kesin şöyledir vs.

acilen kendine çeki düzen vermesi gerektiğini düşündüğümdür.

edit: sürekli sözlüğü küçümsüyorsun veya imada bulunuyorsun. kimse sana zorla tanım yazdırmıyor. ilgi çekmek için kendini şekilden şekle sokma.
devamını gör...
hakkındaki tantananın sebebi, küçük gibi görünen ama buradaki zihniyeti ifşa ettiği kafa sözlük'te görülen inanılmaz çifte standart başlığıdır. haliyle bazılarına çok dokundu... yoksa şeker gibi adamdır...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim