süper lig'de yeni sezona yaptığı transferlerle fırtına gibi başlayan fenerbahçe, ligin 33. haftasında deplasmanda yeni malatyapor ile 1-1 berabere kaldı.

sarı-lacivertliler beşiktaş'ın 4 puan gerisinde kalırken, galatasaray'ın bay geçtiği haftada istediği avantajı yakalayamadı.

fenerbahçe'ye son dönemlerde yaptığı eleştirilerle gündeme gelen dünyaca ünlü piyanist fazıl say, beraberliğin ardından yine takıma sert eleştirilerde bulundu.

"kaç yıllık bu çile?"
sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan say, "kaç milyon fenerbahçeliyiz dostlar? 35 milyon? kaç yıllık çile bu? siz söyleyin? bu durum? ruhsuzluk, vizyonsuzluk, inançsızlık ve hatta yeteneksizlik! ne bu? ve bu 'çile' niye seyredilsin ki?" ifadelerini kullandı.



twitter görüntüsü
kaynak
devamını gör...
ülkenin en elit isimlerinden birisi... onu bile delirttiler, bravo beyler ya bravo sahiden.
devamını gör...
fazıl say gibi bir insanın böyle bir isyanda bulunması açıkçası beni şaşırttı. haklı mı? tabi ki haklı. sen senede bilmem kaç milyon lira kazan. yapman gereken sadece biraz oyun oynamak ama bunu yapamayacak kadar bencil ve karaktersizsin. dünya üzerinde ki en karaktersiz insanlar bu tip futbolculardır.
devamını gör...
daha çok üzülmesi yakındır.
devamını gör...
işte gerçek taraftar . dünkü maçtan sonra her taraftar birer fazıl say oldu zaten.
devamını gör...

fenerbahçe budur arkadaşlar. bu çileyi çekmek istemeyen insanlar zaten desteklemesin feneri. bunu diyorum çünkü çekilecek çile değil. allah fenerli kardeşlerime sabır versin.
devamını gör...
35 yıllık bir fenerbahçeli olarak cevabım : gardaş sen bi karışma hele'dir.
devamını gör...
laf mı şimdi bu !

gerçek taraftarlık bu mu?

niye seyredilsinmiş bu çile?

marş söylerken yumruk göklerde,

yensen yenilsen kalbim hep senle!

tanıdık geldi mi?

artık fanatik bir fenerli değilim ama hiçbir şartta bu cümleler sarfedilemez!

kabul etmiyorum bu yaklaşımı!

duygusal ama haksız bir isyandır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fazıl say'ın fenerbahçe isyanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim