drama / biyografi
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

yeterince başarılı olamayan; ancak fazlasıyla etkileyici bir dönem filmi.

edie sedgwick, andy warhol, bob dylan, rock and roll, uyuşturucu, dev partiler, new york, 60lı yıllar, sosyete, factory adındaki atölye, amerikan toplumu, 60lı yılların amerikan kültürünün oluşmasında payı tartışmasız büyük olan bir ikon, pop artın babası, folk müziğin efsane ismi... tüm bu noktalar arasında sürüncemede kalan edie'nin hayatı ya da hayatsızlığı
devamını gör...
filmde bob dylan'ı canlandıran karakter ise şu ancak kendisinden musician jacket olarak bahsediliyor. karakterin bob dylan olduğunu açık açık söylemeyen filme, bob dylan yine de film gösterime girdikten bir süre sonra dava açmıştı. davanın akibeti hakkında bir bilgim yok.

bonus olarak filmde nico and the velvet underground'un andy warhol'la olan tanışması ve piyasaya girişi hikayesi de ucundan verilmiştir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"factory girl" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim