çok arada kaldığım soru. nefret eden kadar seveni de olacak gibi.
devamını gör...
tutar +1. nüfus çok genç ve çocuk içerik bu tayfaya yakın gözüküyor. fiyatta uygun.
devamını gör...
zor rakipleri çok kuvetli çünkü.
devamını gör...
tutmasa da tutmuş gibi gösterirler. bu ülke istanbul'da hiç bilmediği ve üstünden bir kez dahi geçmeyeceği bir köprü için maaşından kesinti yapıldığının farkına varamayanlar ile dolu.
devamını gör...
s*xxen tutmaz.
devamını gör...
umarım tutmaz.
devamını gör...
tutar çünkü türkiye medyasının tekelinin giriştiği bir iştir. zar atmayacağını düşünüyorum.

zaten çocuklara ve yetişkinlere hitap eden bir sürü yeni proje, bir de üzerine youtube’da hali hazırda tutmuş olan programları bünyesine katmış bir platformdan söz ediyoruz. olmadı başta tv8’den birkaç bölüm yayınlayıp sonra hop exxen’e kaydırır. böylelikle bu şekilde de kitle edinir.

ben netflix’le ya da amazon prime’la kıyaslanmasını yanlış buluyorum. sonuçta exxen yerel bir platform olarak yayın yapacak elbette netflix ve türevleri kadar tutamaz ama bakarsınız globalde de iş yapar. tutar yani, bu millet nerede boş, onları uyutan, gerçeklikten soyutlayan, vizyonunu daraltan bir şey var direkt soluğu orada alıyor. kesin tutar yani.
devamını gör...
konuşanlar'ın omuzunda yükseliyor. konuşanlar harici "gibi" dizisi biraz ilgi ve üye çekiyor. bu iki proje biraz zaman kazandırır ama acun acil özgün içerikler üretmeli. yoksa tünelin sonu görünüyor.
devamını gör...
uygulamada dizi film izlerken araya reklam giriyor ve reklamdan sonra kaldığı yerden devam etmiyor ve buna ayda 100 tl vereceksiniz.

tam bir keriz turnusolu
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"exxen projesi tutar mı sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim