allah'a şükür üye olmadım ama bu dertten müzdarip olanlar varmış, üyelik alıp sonra iptal edemeyen çok insan varmış. bir bakıp çıkarım mantığıyla hareket etmişler ama acun sizi bırakır mı öyle kuru kuruya. umarım çözümü bulunur ama türkiye'de bu tür platformların nasıl işlediğini bilmeyen yoktur herhalde.
devamını gör...
sanırım platformun yeni olmasından kaynaklanan problem.
bazılarında iptal seçeneği görünürken bazılarında yokmuş.*
devamını gör...
sanal kart kullanarak kurtulabileceğiniz durum.
devamını gör...
ilk 1 hafta zaten ücretsiz değil mi, denemeden mi üyelik alıyorsunuz yahu dedirten durum.

birkaç yazar uyardı ücretsiz deneme yapmak için de kredi kartı bilgisi istiyorlarmış. 1 haftanın sonunda çıkma tuşu olmuyormuş bazılarında. hoop hesaptan para kesiliyormuş. durum bu.
devamını gör...
şeymaya para lazım destek olun
devamını gör...
beta sürüm denen bir şey vardır. önce bir denersin sonra uygulamaya alırsın. bu gidişle server da kalmaz bu site.
devamını gör...
7 günlük ücretsiz denemede de üyelik almak zorundasınız. yine sizden kredi kartı/sanal kart bilgilerinizi üyelik için sistem istiyor. sistemi denemiyorsunuz ama fikir üretiyorsunuz.

(bkz: her şeyi ben bilirim) kafası.
devamını gör...
iptale ilişkin yardımcı olabilirim belki diye kullanıcı sözleşmesine bakayım dedim. kullanıcı sözleşmesi sitenin hiçbir yerinde yok.

kredi kartını iptal edeyim aman ne olacak ki diyenler çıkabilir, bu tarz abonelik sözleşmeleri genelde iptal için yazılı bildirim şartı arar. (sözleşmeyi bulabilsem daha net bir şey söyleyebilirdim.) işinizi garantiye almak için yazılı başvuruda bulunmayı unutmayın. en azından e-mail atın. sözleşmeyi feshediyorum diye.
devamını gör...
koskoca netflix 1 ay ücretsiz deneme imkanı veriyor. 1 hafta nedir yahu. üstüne iptal etme imkani vermemis bizi mi kopartiyorsun acun anlamadik ki.
devamını gör...
(bkz: iktidar platformu) ne bekliyordunuz ?
devamını gör...
(bkz: elini veren kolunu kurtaramıyor)
devamını gör...
bu aleme girmek kolay çıkmak zor demek istiyor reis herhalde.
devamını gör...
henüz yeni aktif olan bir siteye bu kadar güvenip kart bilgilerinizi verecek kadar ne yaşıyorsunuz kuzum.

aklı başında insan bekler biraz. site otursun belki sonra. bu kadar mı merak ediyorsunuz vasıfsız enes batur'u ukala cemal can'ı.

aynı zamanda insanların kredi kartlarından ufak tefek bazı harcamalarda oluyormuş. şayet eğer bilgileri çaldırdıysa veya bu sorunu çözemezse ileride gör sen şenliği.

henüz yeni açılan hiç oturmayan bir siteye girdiyseniz bilgilerinizi el mahkûm bekleyeceksiniz. bu sırada da açıp reklamlı şekilde sihirli annem izlerken çayınızı yudumlarsınız.

exxen digital platformun insanları mağdur etmesi.
devamını gör...
kartınızı iptal etmenizi tavsiye ederim. o kartın bilgilerinin güvenliği konusunda tereddütlerim var.
devamını gör...
umuyorum bu iş vestel'in telefonlarda yaptığı gibi biz yerli ve milli bir iş yaptık hadi diğer içerik sağlayıcılara erişim imkanını kısalıma dönmez.
devamını gör...
tipik bir türk hareketi olarak; sırf 1 hafta ücretsiz kullanabilmek için üye olanların yaşadığı sorun. tüm geliştirmeleri yapılmadan böyle bir uygulama nasıl release olur, akıl fikir ermiyor.
devamını gör...
sözleşmede(alıcı, işbu sözleşmeyi feshetmek istediği takdirde exxen’ye yazılı bildirimde bulunmak suretiyle üyeliğini sonlandırabilir.) bölümü var.
çok ucu açık bırakılmış ve bu nedenle bu iptal olayı çok baş ağrıtacak.
exxen kullanıcı sözleşmesi
devamını gör...
duyduktan sonra üye olmadığım için şükrettiğim olay.
ofiste konuşulurken denk geldi, bazı youtube videoları varmış, profil silerek hesap silinebiliyor diye ancak profil silmeyi deneyenlerin sonra profilleri başka insanların profilleri ile karışıyor ve kartlarından para kesiliyormuş. ben ofistekilerin yalancısıyım.
yapılacak en mantıklı şey, üye olmamak, olunduysa da üyelik için kullanılan kredi kartını bir süreliğine internet alışverişine kapatmak.
kredi kartını sanal kart ile değiştirmeye çalışanlarda başarılı olamamış ve kartlarından 1 tl kesilmiş diyolla.
devamını gör...
ne ara üye oldunuz? ne ara üyelik iptaline karar verdiniz? yani bu kadar merak iyi değil, başa bela açar.
hem bu zamanda kim kime bedava verir? size acun bedava versin, hiç mi düşünmediniz.
devamını gör...
izlenecek bir şey var mı ki orada? isteyen vars 1 aylık kod verebilirim. evet evet hayrına.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"exxen'de üyeliğin iptal edilememesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim