açıklaması olmayan sorunsaldır. ben buraya bir iki cıbır ayıklarım, gönlümü eylerim, günümü gün ederim, vurup patlatır, çalar oynatırım diye geldim.

ama görüyorum ki herkes hayatını kurmuş, buralar dutluk kalmış. ben buraya sohbet sitesi diye girmiştim halbuki. herkes evliyse ne anlamı var ki.

bir sözlük bir tinder olamayacaksa ne yapayım öyle sözlüğü afedersin. çok dokunuyor, gerçekten çok. olmayan mutluluğunuzu çok kıskanıyorum. lütfen ayrılın öyle gelin. saygılar.
devamını gör...
evli bekar ayrımını belirten simgeler de verilsin isterseniz dediğim başlıktır.
devamını gör...
canları öyle istiyordur.
devamını gör...
b.kteşem başlıklarda bugün.
devamını gör...
düşünmek, yaratmak, sosyalleşmek insan doğasının temel ihtiyaçları arasındadır. insanların sözlüğe yazma nedenleri bu doğal ihtiyaçları karşılamak amacıyladır. insan doğal ihtiyaçları evlendiği için değişmez ya da durmaz. evlilik düşünmeye, yaratmaya ve sosyalleşmeye engel değildir ve engel olmamalıdır.
devamını gör...
çünkü hayat eve sığmaz.
devamını gör...
keşke sözlükte zeka seviyesini artıran bir tuş olsaydı. böyle başlık açanlar için kullanırdık.
devamını gör...
evliler de yazar. evli insanların da yazma hakkı vardır. gereksiz bir sorunsal oluşturulmuş, böyle arayışların varsa başka kapıya genç.
devamını gör...
evli yazarlar için evlisözlük açılsın kampanyasını başlatıyorum.

tanim : evli sözlük yazarlarını tespit etmeye yarayan başlık.
devamını gör...
sorunsal değildir. ekmeğinize mi mani olduk ne bu şiddet bu celal? valla biz iki kişi evde kafa sözlük açıp tanım girip bunlarla ilgili sohbet etmeyi ve gülmeyi çok seviyoruz. bekar olsaydım da çok eğlenirdim. evlenince hiçbir şey değişmiyor, karakteriniz falan aynı kalıyor, yani aynı kalmasını temenni ederim. ona göre biriyle evlenin. çok eğlenceli.
devamını gör...
aslında bu soruya evli arkadaşların vereceği cevaplar için çok düşünmesinin gerekmediğini düşünüyorum. nitekim cevap çok basit : sanane.
devamını gör...
birileri yine kanepeye mahkum kalmış
devamını gör...
hanım dizi izlerken biz de takılıyoruz işte öyle.*
devamını gör...
haklı yorum, sözlüğün tinder formatlı olduğunu unutmuşsunuz (!)
devamını gör...
fikir beyan ederken bekar mı olmaları gerekiyordu diye bir soralım bakalım başlık sahibine.
devamını gör...
(bkz: evli yazarlar da vardır)
devamını gör...
ne alaka
devamını gör...
yeni ve bekar aile bakanı derya hanım siz misiniz ?
devamını gör...
sözlük akımının* ergenleri büyüdü, evlendi kimi de benim gibi kafasına(!) göre koca yani ''eeey ruh'' eşi bulamadı ama şu bir gerçek ki: ''eyvaaaah başlıklar ekşi'deki z kuşağı istilası gibi olmaya başladı''
devamını gör...
çünküü biz sözlükte evlenebilmek için yazıyoruz arkadaşlar. yüksek karma puanlıların düğünü sözlük modlarından. eşini bulan çıksın kasıyor yahu
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evli sözlük yazarlarının sözlükte neden yazdığı sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim