kadının, erkeğin hepsinin yaptığıdır bi kendisine bakılmaz; geçmiş kurcalanır, gelecek garantisi istenir kişi utanmasa kap'a bildirecek.
devamını gör...
ekspertiz mağduru başlığı.
devamını gör...
kadını, erkeği hepsinin yaptığıdır bi kendisine bakılmaz geçmiş kurcalanır gelecek garantisi istenir kişi utanmasa kap'a bildirecek.
devamını gör...
evlendikten kısa bir süre sonra 'kimle evlenmişim,ben?' hissiyatıyla kısa sürede boşanma sebebi.
devamını gör...
aslında kendisine de bakılıyor da doğru açıdan değil. şöyle düşünün biraz garip bir benzetme olacak ama bir hayvanı doğal ortamında görmekle hayvanat bahçesinde görmek bir değil. şimdi hiç aslan görmeseniz ve hayvanat bahçesindeki bir aslanı izleyerek edindiğiniz bilgiler tam olarak aslanı yansıtır mı? yani siz hayvanat bahçesinde görerek bir aslan sahiplenmek istiyorsunuz ama birlikte yaşamaya başlayınca oradaki gibi olmadığını görüyorsunuz. bu bakmadığınız anlamına gelmez.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evlenilecek kişinin kendisi hariç her şeyine bakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim