türkiye gibi güzel bir ülkeden soğutan durumlardan sadece bir tanesi..
devamını gör...
esnaflar üniversiteli gördü mü nasıl kazıklarız diye düşünüyorlar.
devamını gör...
esnaf abi senin okuyan çocuğun yok mu diye muhabbete girilebilinir.
devamını gör...
sadece esnafın değil bütün ülkenin öyle davranmasıdır.

öğrenci iseniz her yerde batarsınız birilerinin gözlerine. çünkü onların yaşayamadığı gibi yaşadığınızı düşünürler. siz harıl harıl ders çalışırken onlar sizi pubların tuvaletlerinde seks yaptığınızı düşünür.
devamını gör...
evet maalesef birçok esnafımız böyle. olmaması gerekendir.
devamını gör...
özellikle yoğun turist olan bölgelerde yada zengin arapların yaşadığı yerlerde gözlenebilecek durum
devamını gör...
esnaf olanın hiç kimseye kaba davranışta bulunmaması gerekir. mecburiyetten dükkanına girenler bunu yüzüne söylemeli. eğer mecburiyeti yoksa kendisi ve arkadaşlarını bu dükkandan uzak tutmalıdırlar.
devamını gör...
her esnaf için aynı şeyi söylemek yanlış olur. esnaf iseniz, kişiliğinize yakışmayacak davranışta bulunmayın lütfen. gün gelir o öğrencilere muhtaç olursunuz belki.
devamını gör...
genelleme yanlış olacaktır dediğim durum. herkes kendine yakışanı yapıyor sonuçta.
devamını gör...
eski meslektaşlarımdan utandığım gerçektir. bir ara bir tatlıcı açmıştım, okulun yanındaydı, öğrenciden ekmek yiyen nankörler. öğrenciye hayvan muamelesi yapıyorlardı. bu arada ben öğrenciyken böyle bir şey yoktu. bizim esnaflar bize ikram bile verirlerdi. ah ah hey gidi eski istanbul.
devamını gör...
oysaki kibar davransalar öyle bir müşteri kitlesi elde ederler ki akılları şaşar.
not: yatırım tavsiyesi değildir.
devamını gör...
manyak mı bu adam neden kötü davransın müşteri kaybetmemek için herşeyi yapması gerekmiyor mu? zaten aksi takdirde batar,ya size uç örnekler denk geldi ya da havadan nem kapan insanlarsınız.
devamını gör...
kaba üsluba üç kişi boyun eğmese dördüncüye kibar olmayı öğrenecek esnaftır. kendinizi ezdirirseniz ezmeye meraklılar da coşar.
devamını gör...
öğrenciye dürüm şu kadar yazıp kıyak yapar gözüküp köpek çeken varyasyonları vardır. muhtemelen batmışlardır, öğrencinin ahı yerde kalmaz yeğenn, ver müziği seriii.
devamını gör...
bazı kendini bilmez, ağzından çıkanı duymaz, dükkan içinde bağıra, bağıra küfürlü konuşan öğrenciler bunun müsebbibidir arkadaşlar. yoksa bir esnaf öğrencilere değil, hiçbir müşteriye kaba davranmaz, davranamaz!
devamını gör...
yaşadığım şehirde gözlemlediğim durumdur. kaba davranmaktan daha ötesi de mevcut. kiralar onlara daha pahalıdır mesela. öğrencilere şehrin ahlakını bozmaya gelen it kopuk tipler olarak bakarlar. oysaki kendi evlatları da başka şehre okumaya gitmiştir. o zaman onlar da gittikleri şehrin ahlakını mı bozacaktır? yahu onu geçtim sizin şehrinizde zaten ahlak diye bir şey yok ki. yüzde sekseniniz kaldırımları işgal edip kadınlara gözünüzün önünden kayboluncaya kadar hayvan gibi bakmak suretiyle tacizde bulunuyorsunuz. şehrin bitki örtüsü balgam, herkes kimi koparsam, kimin dedikodusunu yapsam diye aranıyor; ama ahlakı öğrenciler bozuyor. yok ya, allah'ın yobaz dağlıları. bu karantina süreci onlara ders oldu ama. kazıklayacak öğrenci arayıp dursunlar. evleri bomboş kaldı, kazançları neredeyse yarı yarıya azaldı. sancak artıklarının akılları başlarına gelir mi, sanmam.
devamını gör...
şehire göre hatta ilçeye göre değişiyor bu durum. öğrenci yerlilerden fazlaysa bir de o şehirde daha da kötü. sanki oraya işgale gelmiş düşman askeri gibi davranıyorlar ahlakımızı bozdular geldiler diye ama akşam evine öğrenciden gelen parayla ekmek götürür. toplumsal, sosyal ve psikolojik sorunlar var tabi altında ama öğrenciler biraz sesini çıkarmazsa bu durumdan daha da güç alıyorlar.
devamını gör...
yok siz yanlış biliyosunuz. biz öğrenci kardeşlerlerle iyi anlaşıyoruz. her ne kadar yemekten sonra çay veremesekte aramız iyidir. (not. esnafım) öğrenci esnafın maddi manevi kardeşidir.
devamını gör...
daha önce esnafın yanında çalışan öğrenci olarak şunu söyleyebilirim, öğrenciyi hiç sayar asıl ondan kazanır ekmeğini ama kafasında kurduğu öğrenci profili öyle rezildir ki(kişi kendinden bilir işi ) bu davranışlarına yansır ama memleketlisi gelir onu ezer parası ile, yine de sesini çıkarmaz. kafasındaki ayrımları bırakıp iyi insan kötü insan diye baksa bütün sorun çözülecektir.
devamını gör...
bu memlekette esnaf öğrenciyi her halükarda s..meye çalışır. kızsa doğrudan , erkekse dolaylı yönden. izanınıza tüküreyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"esnafın öğrencilere kaba bir üslupla davranması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim