hala sevilen eski sevgiliyle yazışmalarınız büyük bir dostlukla* devam ederken bir yandan da eski sevgili gibi sevilmeyen, alışkanlığının o kadar olmadığı yeni sevgili arasında kalmak.

bir big bang beklentisi mevcuttur. ama ne zaman olur nasıl olur bilinmez.
devamını gör...
erkekler tarafından bir başka sevgili yapılarak üstesinden gelebileceklerini zannettikleri versus.
devamını gör...
başlığa tanımdan ziyade; tam karşılığı olan bir atasözünü girmek daha doğru olacaktır; ancak tam olarak yazamıyorum, heryerine şeklinde değiştiriyorum, bilenler bilir. ayı balı bol bulunca; heryerine sürermiş.
devamını gör...
eskide birşey varki eski olmuş, akıl hala eskide şunda bundaysa belli zaten yenidende hayır gelmeyecek.
devamını gör...
eski sevgilisini unutmamış, diğer insanları da kendine bir yara bandı olarak gören tiplerin yaşayacağı sorunlardan birisi.
devamını gör...
dayak nedir?
neden atılır?
devamını gör...
her ilişkinin sonunda bir zaman sonra insanlar hayatlarına yeni kişiler dahil eder. yeni bir ilişkiye adım atıp mutlu da olunsa her zaman unutulmayacak anılar akıla gelir, üzer. ama iki kişi arasında kalmak diye birşey yoktur. ya hala deli gibi eski ilişkinizi özlüyor o kişiyi seviyorsunuz, ya da hayatınızdaki kişi size mutluluk vermiyordur.
devamını gör...
bu ikilemde kalıyorsan eski sevgili eski değildir, yenisini de azad et gitsin
devamını gör...
eski geçmişte kalmalıdır. araya sokup durursan yeni bir şeye başlayamazsın
devamını gör...
arada kalındı ise ne yenisi yenidir ne de eskisi eski.
devamını gör...
ikisi de sevgilin değil, sevmiyorsun azad et onları. bir kalbe iki kişi sokamazsın. biri o kalpteyken ikincisini bırak bırak düşünmeyi, acaba mı diye bile bakamazsın. madem ki unutmadın ilkini, ikincisini niye kandırdın diye sorarlar adama...
devamını gör...
"heyt be lükse bak" dediğim yazar kişisinin içinde bulunduğu , "sorun" diyemeyeceğim sorundur.
devamını gör...
karaktersizlik olarak tanımladığı durumdur. bana yapılırsa kesinlikle ilişkimi biteceği ve kimseye yapmayacağım eylemdir. eski sevgilini unutamıyorsun ayrılmayacaktın, ayrılan oysa və sən hala unutamadıysan yeni bir sevgili bulmayacaksın. birini sevmek illa ki onunla olmanı gerektirmez.
devamını gör...
eskisi ile yenisi arasında kalınıyorsa, eskisi eskimemiştir.
devamını gör...
eskisine olan duygular içinde bitirilmeden yara bandı olması için yenisini bulunduğunda karşılaşılan durum
devamını gör...
bu başlık tartisildigina gore su sozun haklilik payi var demektir (soz tam boyle olmayabilir ama konsepti buydu, bilmiyom belki de doğru yazdım emin değilim sadece)

(bkz: yanindakiyle yaşlanır, aklindakiyle ölürsün)
devamını gör...
ikisini de istememek.
devamını gör...
sonra dayanamayıp arada kalınanlara hafiften hoşlanılan flörtü ve markette para üstü uzatırken eline dokunmuş olan kasiyeri de eklemek. vallahi zor.
devamını gör...
(bkz: ortanca sevgili)
devamını gör...
nasıl arada kalmak. ne demek arada kalmak. yok öyle bir arada kalmak. kaldım sanabilirsiniz. baktınız kaldınız sandınız işte o zaman derin bir nefes alın veeeeeeeeee hemen ikisinden de uzaklaşın. seçmediğinizin iyi özellikleri diğeri aleyhine hep olay sebebidir. size de yazık ona da. sana arada kalınsa güzel mi?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eski sevgili ve yeni sevgili arasında kalmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim