meslekten soğutur. bir troll için çok güzel alan aslında eşcinsellik. bir kaç toplumsal kırılgan noktayla kombine edince, oturup uzun uzun ciddiye alan bulursun sözlüklerde.

- eşcinseller camiye alınmamalı
- eşcinsel düğününde halay çekmek

ama sıkıcı be. kafadan 20 küfür almaya değmez. keşke zamanında böyle hatalar yapmasaydık. insan olgunlaşıyor.

üçüncü mesajdan sonra, çok ciddi ve öfkeli bir eşcinsel kardeşimiz uzun açıklama yapıyor hep. eşcinselliğin sonradan kazanılmadığını, doğuştan gelen hormonal bir durum olduğunu falan anlatıyor. niye anlatıyor hala çözemedim.

altına da, yine sinirli bir kardeşimiz, 1970'lerin ortalarına kadar amerika'da eşcinselliğin hastalık kabul edildiğini, hala da böyle düşünen doktorlar olduğunu yazıyor.

bir kaç kişi, eşcinsel olmadığı halde eşcinselliği savunanların sözlükten kız kaldırmak istediklerini belirtiyor.

2-3 saat sonra herkesin siniri geçiyor. kim kimle isterse sevişsin diye bağlıyorlar konuyu. olan sana oluyor. 25 küfrü almışsın orada. dm’den tehditler.. homofobiş diye dalmışlar sana. oysa kadın alanı böyle değil. yumuşak ve süper bir bölge. eti puf gibi
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eş cinsellik tartışmalarının sıkıcı seyri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim