entellektüel erkek arayan kadınların beni bulamaması sorunsalı.
devamını gör...
entelektüel erkekler ellerini havaya kaldırmış ben entelektüelim diye bağırıyordu zaten nasıl bulamazsınız aaa.
devamını gör...
entelektüel erkek arayan mı var ki diye şaşırdığım önermedir.
kadınların entelektüel erkek arayışları laftadır. genelde it, kopuk, serseri, varoş ve avam erkekleri severler.
devamını gör...
entelektüel erkek var çok karşılaştım ama sorunlu oluyorlar genelde. yani hayata bakışı biraz farklı oluyor.sanki insani duyguları daha eksik ve aşk konusunda soğuk oluyorlar.akılcı olmaya çalışırken sevgili olarak çuvallıyorlar gibi.
devamını gör...
sen simone ol da sartre ne yapıp eder bulur seni..
devamını gör...
entelektüel erkek koleksiyonu yapar gibi başlık açmak...
devamını gör...
zor değildir. doğru yere bakmak lazım. ben buldum.
finn-erkek, fular takar, onu bunu aşağılama fırsatını kaçırmaz, varoluşu hem sorgular, hem de sorgulatır, her yemeği gurme edasıyla yer, eleştirmeyi en iyi o bilir. entelliğin ve dantelliğin kitabını yazmıştır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
zengin aradığınız içindir. varoşlar.
devamını gör...
entelektüel bulunca da başka sorunlar çıkıyor. herkesin kendince sorunları var. entelektüel olunca "hah tamam" diyemiyoruz ki.
devamını gör...
1 günde okuduklarımın 10 da 1 ini anlatsam, 40 yıllık aşığımı küstürürüm. nudeler gider geç cevaplar gelir. parasız kız düşürmek için tek yol sanat sepet sektörüdür. bohemliğin itliğin serseriliğin primi asla bitmez. entellektüelliği başka şeyler ile karıştırmayın.
devamını gör...
entelektüel erkek bulmak zor değildir. zor olan ilk sevişmeden sonra entelektüellik seviyesini ilk baştaki gibi koruyabilen erkek bulmaktır.
devamını gör...
ah çok zor dostlarım. iki klasik müzik açalım diyorsun dayıyor tüdanya'yı, "bırah onu bırah müzik bu ruh bu gızım" deyiveriyor. konsere gidelim diyorsun hemen gözleri doluyor. "müslüm baba öldü daha da gitmem diyor, hop açıp kollarını gösteriyor.
haydi diyorsun kitap fuarına gidelim," filmini izlemeyek mi, filmi vardır kesin" diyor.
ah bu çilem nedir bilmiyorum. hayat böyle çok zor.
devamını gör...
kadınlar erkekleri projeleri olarak görür, değiştirmeye çalışır derler. bunu dikkate alırsak, hadi kadınlar buyrun, biz erkekleri, sevgililerinizi daha entelektüel bireylere dönüştürün bakalım. bunu bir anlamda sosyal sorumluluk projesi olarak da görebilirsiniz. belki maganda sayısı azalır kim bilir.
devamını gör...
4. enrty çok güzel. bulamazsın çünkü o seni aramaz. kıçına yapışan boş adamlar gibi sana hak etmediğin saçma sapan ilgiyi göstermediğinden onu yok hükmünde sayar o sofistike beynin. ya da takıntı yaparsın sürekli başıma geldiği gibi. yakışıklıysa da yani. sen bana ne sundun ki ben seni bulayım? oturup ne konuşabiliriz?
devamını gör...
evet boş beleş kriterlerin algı operasyonunun yapılması sonucu popüler olan her kriterle kız tavlayacağını sanan erkeklerin nüfusu arttı. bu durum da bu sözlükteki gibi entelektüel erkekleri görünmez kılıyor. biz buradayız, siz kendi algı ve düşünce yapınızı düzeltin. neymiş arabası olmadan olmazmış, neymiş +1.85 boy falan bırakın bunları. ağlarsınız sonra entelektüel erkek yok diye.
devamını gör...
entelektüel erkekleri millet bahçelerinde arayınız.

buyurdu.

bu, pokemon go'da snorlax bulmak kadar zordur lakin aradığın yeri biliceksın.
devamını gör...
biraz türk toplumu ile, biraz çağ ile, biraz da eşyanın tabiatı ile ilgili bir durum. entelektüeller zaten hiçbir çağda ve hiçbir toplumda bol bulunmadılar.
devamını gör...
entelektüellik bir statü değildir, kafaya koyan herkes entelektüel olabilir. ancak entel ve entelektüel arasındaki farkı bilmek burada önemlidir. enteller, entelektüel gibi görünmeye çalışırlar ama kepaze olurlar. entelektüeller ise zaten öyle görünmeye çalışmazlar, öyle olduklarını siz anlarsınız.
devamını gör...
gerçekten çok zor. maddi durumu iyi, yakışıklı, fiziği iyi bulmak o kadar zor değil ama bunu bulmak çok zor.
devamını gör...
#505056
entelektüel yazmadığın içindir o.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"entelektüel erkek bulmanın oldukça zor olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim