yorum yapmıyorum, yaparsam çok fena sitem kusarım.buradan


tbmm dijital mecralar komisyonu, geçen perşembe düzenlediği toplantısında sosyal medya mecralarını masaya yatırdı. toplantıda çektiği videolarla kısa süre içerisinde tanınan ve milyonlarca takipçisi olan enes batur hakkında da konuşuldu.
çocuklar deli gibi enes batur izliyor, onu dinlememiz lazım
"facebook, ınstagram, twitter, pinterest, tiktok, vkontakte, youtube, dailymotion, linkedın, spotify, netflix, amazon prime türkiye'de temsilciliklerini açılmasıyla ilgili konuşulan toplantıda söz hakkı alan burak erbay, "mesela youtube'de bir türk genci, enes batur, biliyorsunuz belki başkanım, bu kişinin 15 milyon takipçisi var" diyerek batur'un dinlenmesi gerektiğini söyledi. sözlerine devam eden erbay, "evet, dünyanın bildiği bir kişi. onu muhatap alıp buraya belki davet etmemiz gerektiğini düşünüyorum yani dinlememiz lazım. yani nasıl bakıyor, nedir, ne düşünüyor? çünkü milyonlarca genci etkiliyor, bizim çocuk, herkes oturup 5-6 yaşında çocuklarımız deli gibi onu izliyorlar. onu izlediğimizi, onun farkında olduğumuzu ona hissettirmemiz lazım belki de. devlet organizasyonu diyorum ya yani çekinmememiz lazım çünkü bir realite. onun bakış açısını yakalayabilmek açısından, işte bu gidişatı, hayatı yakalamaktan kastım bu" dedi.
devamını gör...
enes batur hiç izlemedim,konu ne bilmiyorum nasıl biridir bilmiyorum ama genç biri olarak onunda çok üstüne gidildiğini düşünüyorum lakin sözü dinlenmesi gerekenin o olduğunu düşünmüyorum ülkemizde ülkemizi geliştirecek kapasitede başarılı önü kesilmiş çok kişi var onların sözü dinlenirse gelecek nesillere daha faydalı oluruz tabi bu ülkede ne zaman görülmüş başarılının arkasında durulduğu youtuber olmak vardı bu ülkede
devamını gör...
yahu gerçek bir üretici olur gençlere bir şey katar amenna çıksın konuşsun daaa; gamer sandalyesinde ekrana bakarak tükürük saçarak pelte gülüşlerle ünlü olan ve akabinde sonradan görme bir milyoner olmaya kadar giden adamın ülke meclisinde bir nevi çözüm önermesi ne bilem kara mizah gibi. birine yazdırdığı metni okuyacaktır zaten.
devamını gör...
sözlük biraz daha büyürse yoldaşın ismi de meclis gündemine gelebilir. kim bilir?
devamını gör...
tanım: saçmalık nedir, sorusunun somuta, gerçek bilgiye en yakın cevabını alabileceğiniz gündemi içeren başlıktır.

felsefenin ve aslında demokrasinin temel problemlerinden birini akla getirmiştir. çoğunluğun dediği doğru mudur? halkı halk mı bir zümre mi filozoflar mı yönetmelidir?
devamını gör...
z kuşağı 10 yaş altı kitlelere hitap eden bir youtuber.bir kere açıp izlemedim.izleyen arkadaşım da yok. biz ortaokul 8deyken (5 sene önce)çok popülerdi.yani esamesi okunmuyor daha. boomerlar z kuşağını çok yanlış anlamış.sabahtan akşama kadar lol oynadığımızı ve internet yediğimizi falan sanıyorlar herhalde.
devamını gör...
tek kelime
saçma
devamını gör...
hayatımda duyuduğum en kötü fikir. tamam sosyal medya aracılığı ile gençlerle iletişim kurmak güzel, ancak bu belirli vasfı olan insanlarla yapılmalı, yabancı içerik üreticilerinden içerik "uyarlayan" biriyle değil.
devamını gör...
güldüren olay.
devamını gör...
çok boş iş
devamını gör...
keşke gençlerimize bu kadar uzak ve yabancı olmasaydık. birilerinden kendi gençlerimizi dinlemek zorunda kalmasaydık. traji komik sahneler.

z kuşağının labaratuvar da incelenecek denekler muamelesi görmesine de karşıyım.
devamını gör...
ihtiyarların gençleri anlama çabası bu yapılan. hoş görnmek lazım. gençlerin ne istediğini bilseler enes batur'u dinlemek istemezler zaten.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"enes batur’un meclis gündemine girmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim