kitaplıkta olmamakla birlikte neredeye konulduğu bilinmeyen kitaptır. en kötü ihtimal ise birine vermiş olmaktır. verebileceğim kişileri düşününce o kitabı birkaç ay okumayacakları kesin maalesef. tüm arkadaşlarımı sapık gibi tek tek arayıp kitabım sizde mi diye darlamama ramak kaldı.
devamını gör...
baş ucundadır kişinin. çantasında olabilir ya da elinde taşır gittiği yere.. kitaplıkta durması da bakıp bakıp mutlu olmak için de olabilir.
devamını gör...
çalıkuşu kitabımda sık sık yaşadığım olaydır. kuzenler habersiz kaçırınca bir an kaybettim sanıyorum.
devamını gör...
bir noktada "geri verileceği" düşüncesiyle arkadaşıma verdiğim ve sonra kaybedilen kitaptır. yenisi alınana kadar hep aklıma takılırdı.
devamını gör...
babadan yadigar gazap üzümleri'ni kız arkadaşıma verdim. kitap gelmez diye kızdan ayrılamadım. birkaç kez, lafı geçince isteyen olursa satın alıp verdim. genelde yeni baskı kitaplar orjinalinden uzak ve budanmış oluyor.
devamını gör...
her an sinirler gerilip olay çıkabilir
o bizim yol gösteren kitabımızdır.
canımız sıkıldığı zaman sayfalarını bile karıştırsak bizi rahatlatır.
o sayfalar da az anımız yok .
devamını gör...
çünkü bir arkadaşın almış ve üzerine yatmıştır.
devamını gör...
anlık kalp krizi
devamını gör...
kitaplıkta yoktur çünkü çok sevdiğimiz kitabı sevdiğimiz biri de okusun istemiş ödünç vermisizdir. oysa kitap ödünç verildiğinden habersiz bilinmezlige yelken açmıştır.
devamını gör...
bir yerde rastlayıp okumuşsundur, rastlantı olduğu için çok sevmişsindir ama bir türlü onu satın almaya kıyamamışsındır.
devamını gör...
kalp krizi sebebidir
devamını gör...
benim için var öyle kitaplar. çalıkuşu mesela. lisede hoca ödev verdi, bir tanıdığıma rica ettim benim için kütüphaneden aldı. mis gibi kitaptı gerçekten. o zaman da pahalıydı, şimdi de pahalı. alamadım.
devamını gör...
henuz en sevilene rastlanmadiginin da gostergesi olabilir.
kitaplarla olan munasabetimiz, insanlarla olan iliskilerimize benzer aslinda. biz denk geldigimizi bir en dogru, en sevdigimiz ilan ederiz ama belki de henuz en sevilecek olana denk gelmemisizdir. o yuzden derim ki en sevilen kitap, rafta elde bulunan degil de henuz ihtimalde kalandir. hem neden olmasin ki?
devamını gör...
kalp krizi sebebimdir.
devamını gör...
anlık korku krizine girmeme neden olur. baştan sona kitabımı koyabileceğim her yere bakarım. bulamazsam koltuğa oturur için için ağlarım.
devamını gör...
hüngür hüngür ağlamaya sebep, ağlamaya bahane mi yok. annemin imzaladığı çalıkuşu kitabı geçenler de bir tanımda bahsetmiş ve aklıma düşmüşken eve gidince yeniden okumak istedim ara ara bulamadım neredeyse 3 kitaplık dolusu kitap arasında göremeyince telaş yaptım herhalde ''nerde bu yaaa '' diye bildiğin hüngür hüngür ağladım. annem de bizde bu arada geldi ;''n!oluyo falan allah iyilini versin emi bi sorsana'' dedi. nasıl yani meğerse kitabı görünce hoşuna gitmiş iki haftadır kendisindeymiş ve yeniden okuyormuş . ağlamanın yerini gülümseme aldı tabii ama o an ki telaşım da değerini bir kez daha arttırdı.
devamını gör...
belki de en sevdiğin insana hediye etmişsindir.
devamını gör...
kimin aldığını bulursam geçmiş olsun. ölüm hakkı gelmiştir.
devamını gör...
en sevdiğim kitabı okurken cezaevinde çalışıyordum. mahkumlar bana kitabı sorup duruyordu. okuyabilmeleri için kütüphaneye verdim. kendime yenisini sipariş edicem inşallah:)
devamını gör...
o geri verir diyorsun, güveniyorsun, kaç yıllık arkadaşım diyorsun...
ama son yine aynı.
işte bunlar hep 'çok sevmekten, yanmaktan, ölmekten.'
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"en sevilen kitabın kitaplıkta bulunamaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim