yaman adamlar bilgili birikimli çocuklar türkiye de gerçek muhalefeti ekşi sözlük yapıyor bokunuda çıkardığı oluyor ama yapıyorlar.
devamını gör...
ekşi'nin her zaman her şeye muhalif olmasından kaynaklıdır. gece 12'den sonra açılan bel altı başlıklara girilen entriler dışında herkesin birilerini gömdüğü, kimsenin kimseden haz etmediği, başarılı insanların çekilemediği yerdir. küçük dağları ben yarattım edasıyla gezen ekşici'ler her şeyin en iyisinin kendilerinin bildiğini sanıyorlar. bu yüzden etkili muhalefet yapıyor gibi duruyorlar.

herkesin birbirine dm'den küfür kıyamet kaydığı bir yerin yaptığı muhalefetten ne hayır gelir? kimsenin bir önce ya da bir sonra entri giren yazara bile tahammülü yok.

amacım sözlükçülük yapmak değil fakat olay biraz moderasyonda da bitiyor. aylarca pkk propagandası yapan hesaplar binlerce şikayetle bile sırf etkileşim kastığı için ya da bilmediğimiz sebeplerden dolayı yasaklanmıyor. sözlük içinde insanı yoran belli bir kaos var ve bu kaos birtakım kişiler tarafından kontrol altında tutuluyor.

sanki bu aralar tek var olma sebepleri sadece "karşı olmak".
eğer birisini veya bir şeyi, başka birisi ya da bir şeyle karşılaştırmadan, yermeden överseniz barınamazsınız. 2 dakikada harcarlar sizi.
devamını gör...
yıllardır eleştirmediğim bir çakıl taşı kaldı ekşi yüzünden, oradan buraya benim gibi geçenlere sevgiler.
devamını gör...
siyasi partilerden racon kesmelerini bekleyenlerin sanrısı. ekşide öyle bir ortam var ki, benim gibi bir chp seçmeni dahi akp li olmadığını ispat etme derdine düşebilir. ızmir büyükşehir belediyesini mi eleştirdin? taaaak çomarsın geçmiş olsun. biri başörtülüye hakaret edince tepki verirsin doğal olarak, şaaaak çomarsın. böyle çoook örnek var. adamların gri bölgesi yok çünkü. ya akp lisin muhalefet.
devamını gör...
eskide kaldı onlar. daha 1 ay önce yazdığım bir entry yüzünden lanetli çaylak yapıldım ve entry silindi.
eleştiri en doğal haktır.
hakaret, küfür, aşağılama olmadan herkes birilerini eleştirebilir.
ne yazık ki benim nezdimde artık muhaliflikten uzak, ifade özgürlüğünün esamesinin okunmadığı bir platformdan fazlası değildir.
devamını gör...
abartılı bir söylem, tespit.
devamını gör...
mide bulandırıcı bir site. insanların fikrine saygı duymuyorlar. saygı duymayı geçtim küfür hakaret aşağılama ve daha nicesi. ekşi sözlük artık teröristlerin ve hainlerin kontrolünde. yaptıkları şey muhalefet değil açık açık insanları aşağılama.
terörizm propagandasına kanıt hdp ve sosyal medya gerillaları
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ekşi’nin chp'den iyi parti'den daha etkili muhalefet olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim