mansur yavaş dediğim versus. ikisi arasında yarın cumhurbaşkanlığı seçimi olsaydı , oyumu mansur yavaş'dan yana kullanırdım.
devamını gör...
bir istanbul sakini olarak kesinlikle mansur yavaş. 13 senedir büyükçekmece'de yaşıyorum. imamoğlu ailesini pek sevmeyiz.
devamını gör...
ikiside işlerini başarılı yapıyor.

mansur yavaş işini daha iyi yapıyor ama
ekrem imamoğlu daha çok oy alır.
devamını gör...
mansur yavaş fazla seviliyordur ekrem imamoğlu ise sorumluluğu çok daha fazladır ne de olsa istanbul büyükşehir belediyesi başkanıdır.
devamını gör...
mansur yavaş milliyetçi kimliği ve daha oturaklı geçmişi sayesinde genel toplamda daha fazla oy alabilir , ekrem imamoğlu ise daha çok seküler kesime hitap ediyor ancak z kuşağının hepsini elde edebileceğini düşünmemekteyim.
devamını gör...
büyük resimlere baktığımda benim için ikisi de aynı laciverttir. *

ama özelde kıyas yapacak olursak;

mansur'un ülkücü kimliği çok baskındır. ekrem'in ne olduğu belirsizdir. aslında belirli de neyse. *
mansur görev insanıdır. bir nevi binali gibi görev verildiğinde yapan türden bir siyasetçidir. ben değil biz diyor hep.
ekrem ise kısa günün karına çalışan laz müteahhit kafasında işin vitrin tarafına daha meyillidir. ben der biz demez.
ekrem çok rahat yalan söyler, mansur'un yalanına henüz denk gelmedim.
mansur ile ankara'nın bir tık ileriye gitmeye başladığı az çok görünüyor. genelde ankaralı memnun.
biz istanbullular olarak ekrem'den daha süt harici bir icraat göremedik. zaten istanbul'da ki çocukların da en mühim derdi süt idi. yazık sabiler süt süt diye ağlıyordu hiç göremiyorlardı. bu sorunu gelir gelmez çözdüğü için kendisine şükranlarımı iletiyorum. güney doğu köylerinde çocuklar süt banyosu yaparken bizimkiler hasretti. sen bir dahisin! koçum benim!
devamını gör...
ikisi de mevcut şartlarda başarılı işler yapmaktadır fakat saçma bir karşılaştırmadır. istanbul ve ankara hiçbir açıdan denk değildir ki başkanlarını yarıştıralım.
devamını gör...
siyasetçilere o kadar alışmışız ki devlet adamı görünce yadırgıyoruz galiba. mansur yavaş tam bir devlet adamı.
ekrem imamoğlu daha genç ve dinamik bir tablo çizse de benim için acabalarla dolu. seçilince “kaybedecek dakikamız bile yok” deyip tatile çöktü. normal şartlarda insandır hakkıdır tabi ki. ama onların üstüne olmadı. açıklaması ise bence daha büyük bir yanlıştı. çocuklarıma zaman ayırmak istiyorum dedi. baba olarak hakkıdır tan ki ama zaten varlıklı bir adam istediği kadar çocuklarına vakit ayırabilir. ama bu yönde hassasiyeti varsa istanbul gibi sorumluluğu çok olan şehri yönetmeye aday olmasaydı derler.
hadi yapsın tatilini bir kez de elazığ depreminden sonra tekrar tatil olayı karlı tarafa koz vermekten başka neye yaradı bilmiyorum.
daha yeni istanbul belediye başkanı seçilmişken, kendini ispatlamadan cumhurbaşkanı adayı gibi diyarbakır ziyareti de bence olmamalıydı.
gelelim hdp oyları meselesine. ekrem imamoğlu aday olsun diyenlerin en büyük argümanı bu. tanıdığım hdp ye oy veren kim varsa mansur yavaşı takdir ediyorlar ve gönül rahatlığıyla oy vereceklerini söylüyorlar. bir kısmı da imamoğlu’ndan haz etmiyor. o yüzden batıdan bakıp bu konuda yorum yapmak biraz saçma oluyor.
dark knight filminin sonunda gordon’ın dediği gibi diyeyim o zaman: “ mansur yavaş belki hak ettiğimiz değil ama ihtiyacımız olan kahraman”
devamını gör...
imamoğlu toydur henüz. mansur yavaş ise ağırbaşlı, şımarmayan, siyasetteki katakulli olayları iyi bilip önceden tedbirini alandır. ama imamoğlu kötü demek değildir bu. imamoğlu, herhangi ufak bir hatada bütün oylarını heba edebilme tehlikesine karşın, mansur yavaş'ın kurduğu düzen ve vizyonu daha sağlamdır, uzun ömürlü bir görüntü ve güvenirlilik sağlar. allah, doğru, dürüst, sadece bu vatana ve millete hizmet eden insanlar nasip eylesin. allah, ikisine de sağlık, esenlik, bir anlık da olsa gaflete dalmama ve halkı hiçbir zaman unutmama ahlakını versin.
devamını gör...
mansur yavaş anadolu lisesi
ekrem imamoğlu meslek lisesi
devamını gör...
ekrem imamoğlu'nu geleceğin recep tayyip erdoğan'ı olarak görüyorum. recep tayyip erdoğan'ın ilk yıllarındaki röportajlarını izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınızdır.
devamını gör...
birisi tüm olumsuzluklara rağmen belediye başkanlığı yapmaya çalışırken diğeri sürekli ekranlara çıkıp rte vari konuşma yapmakla meşguldü.
zaten rte den bıkmış halk oy verdi sana sende rte ye özenince sanıyor musun ki bu insanlar herhangi bir seçimde sana tekrar oy verir?
diğer taraftan mansur yavaş' a bakıyorsun o da engellere maruz kaldığı halde sürekli yapıcı kutuplastırıcı tek bir demeci yok olumsuzluklara karşı tek bir demeci şikayeti yok. adam işimi yapayım derdinde başka da bir derdi yok.
ikisine de oy veren seçmen zaten her iki başkanında iktidar tarafından nasıl engellendiğini biliyor mansur da bunun farkında ekrana çıkıp bunu her defasında yineleyip itici hale getirmedi kendisini.
dolayısıyla bu sorunun cevabı elbette mansur yavaş
devamını gör...
mansur yavaş'ın gerek tam bir görev adamı olması gerek yaptığı işlerle anılıp kendisini sevdirmesi yönüyle alacağını umduğum versus.ekrem imamoğlu bana rte nin sol versiyonu gibi geliyor.
devamını gör...
bir insandan asalet akar mi mansur yavas'tan akiyor iste. su ana kadar gereksiz hic bir diyaloga girdigi gorulmemis,tartisilir bir karari yok, gozden dusecek bir haraketi yok.farkli bir adam, yalaka degil oncelikle.
bana kalirsa turkiye'de an itibariyle bu ulke icin bir seyler yapabilecek tek adam o.

ekrem ımamoglu' na gelince, bazen sahalara oynuyor yalan degil. yaptiklarini ve yapacaklarini bir kenara birakayim, selahattin demirtas sempatizani olmasi nedeniyle benim gozumde bitmistir. birilerine yaranmak icin veya sirf birilerine karsi durmak icin birisini savunuyorsan eger o "birisinin" kim olduguna dikkat etmek gerek. belki savunulan, bu ulkenin gencecik sehitlerinin katilidir.


ı
devamını gör...
al birini vur ötekine ikiside hazırın üstüne konmuştur.
devamını gör...
hayallar : cbaşkanı mansur başbakan ekrem
hayatlar: başkan rte
devamını gör...
birisinin ailesinin inşaat şirketi var diğeri avukatlık bürosu işletiyordu. (bkz: conflict of interest)

ikisi de ikizler burcudur.
devamını gör...
mansur tekte alır.
devamını gör...
mansur yavaş .
devamını gör...
mansur yavaş'ı imamoğlu ile kıyaslamak abeste iştigaldir. mansur çok çok daha ilerde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ekrem imamoğlu vs mansur yavaş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim