halkların demokratik partisi (hdp) istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu'nun hdp eş genel başkanı pervin buldan'ı arayarak, nevruz bayramı'nı kutladığını belirtti. yapılan açıklamada, imamoğlu'nun hdp'ye açılan kapatma davası için "demokrasiye aykırı bir tutum" olarak değerlendirdiği bildirildi.


buradan
devamını gör...
gazete haberi yazarken öyle bir dil kullanmış ki ilk etapta okuyan ekrem imamoğlu'nun hdp'li olduğunu sanır.
devamını gör...
bir virgülün nelere kadir olduğunu gösteren gazete haberidir.
devamını gör...
ekrem imamoğlu cumhurbaşkanı adayı olarak görülürken yaptığı hareketler neticesinde kendi kendini bitiriyor. ben de kendisi gibi düşünüyorum ama objektif olmak lazım. kimse gereksiz pohpohlamasın. tükiyede siyaset yapıyorsan halkı kendine aşık etmen gerekir. bizim halk böyle şeylere gelemiyor işte daha anlayamadınız mı bunu eyy muharrem ince, imamoğlu ve chp nin hepsi. din aşırı iş yapıyo bu ülkede, rakı içtiğinle ilgilenmiyor kimse. özgürlük arayışlarıyla ilgilenmiyor kimse. bir de mitinglere kuranla çık, cuma namazlarına git. bak o zaman cumhurbaşkanı kim. biraz taktik ya.
devamını gör...
demokrasiye aykırı, cumhuriyete son derece faydalı bir faaliyet. : kafasozluk.com/entry/579062
devamını gör...
balon başlığını bulup altına açıklama olarak ekrem imamoğlu yazdıracak haraketler.
devamını gör...
arkadaşlar o değil de iktidarın çizdiği muhaliflik çerçevesinde hareket etmek de iyice tatsızlaştı.ilk seçimde gidecekler diye diye kendi ilkelerinden uzaklaştı tüm muhalefet.acikca parti kapatmak yanlıştır bunun karşısındayız bu doğru değil bile diyemiyor muhalefet.uzaktan uzaktan hukuka aykırı falanlarla iş yürütüyoruz.
devamını gör...
belki daha iyi olacak bu kapatmayla hdp içinde bir hareket olup
tam anlamıyla türkiye partisi haline gelebilirler
terör örgütleriyle aralarına mesafe koyması lazım zaten siyasetin dili sert
seçmen arasında bu konularda tartışma çıktığını da biliyoruz
ülkemiz için hayırlısı olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ekrem imamoğlu'nun hdp'nin kapatılmasıyla ilgili yorumu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim