50 yaşındaki teyzeyle 18 yaşındaki çocuğu aynı şartlarda görebileceğiniz sayılı kurumlardan* fosforlu kalemleriyle harıl harıl kitap okuyan teyzeler/amcalar olmazsa olmazlarıdır
devamını gör...
yasal bir şekilde araba kullanabilmek için 7'sinden 70'ne kapısına kadar getirten kurs.
devamını gör...
çok eğlenceli bi ortam derslere gidin hem bir şeyler öğrenirsiniz hem de eğlenceli vakit geçirirsiniz, benim için eğlenceli bi zaman dilimiydi ehliyet kursu.
devamını gör...
eskiden olsa bu başlığın altına ehliyet kursu fiyatının üstüne 2 3 daha atar tofaş alırım derdim. fakat şuan ki halimiz ortada olmuş tofaş sana 20 30 bin.
devamını gör...
derslerine girmeye gerek olmayan kurstur. size verilen kitabı baştan sona okuyup çıkmış soruları da çözerseniz sınavdan en aşağı 90 alırsınız.
devamını gör...
ehliyet almak için kayıt yaptırmak gereken, yakında benim de kaydolmayı düşündüğüm kurstur.
devamını gör...
altı ay önce c ehliyeti aldım geçen gün e düşünür müsünüz diye aradılar. olalım mı tırcı_35 nickili?
devamını gör...
derslere gitmek yerine kitaptan çalışarak sınavı geçersiniz.
devamını gör...
bulunduğumuz kordinatlar içerisinde b sınıfı bir ehliyet almak için en az üç bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, abd'de ikinci el bir arabayı üç bin dolara almanın mümkün olması insanı öfkeden deliye döndürür. belge ya belge o arabayı kullanmak için gereken belge. (lütfen çarpmayın birim para olarak alıyoruz)
devamını gör...
babandan oğrendigin her şeyin yanlış olduğunu söyler
devamını gör...
ücreti 7 bini geçecek kurs.
meb'in belirlediği kurs ücretleri, şehirlere ve ilçelere göre değişiklik gösterir.
o yüzden şu zamana kursa kayıt olmayı yetiştirenler, kendini şanslı sayıyor. kurslar arabalarına araba, hocalarına hoca eklediler.
müthiş bir yoğunluk var.
direksiyon sınavını geçen soluğu nüfus müdürlüğünde alıyor. çünkü ehliyet harcı da artacak. haliyle nufüsta da müthiş bir yoğunluk var.
kursa gitmeyi planlayan ocak ayı için kaydını yaptırabilir. pahalı olur ama sakin olur. kimse bir yerde yoktur. parkur sakindir hoca sakindir, meb sakindir.

her ayın 10'unda teorik dersler başlar.
planlama ona göre yapılmalıdır. dersler başladıktan sonra alınan kayıt sonraki aya düşer.

meb ile beraber çalışan amacı araç ehliyeti eğitimi vermek olan şahıs kursu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ehliyet kursu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim