gencecik kızın ölümüne sebep olan bu çocuğun daha önceden de ölümlü trafik kazasına karıştığını özellikle belirtmek istiyorum.. şu an ev hapsi ile tahliye edilmiş.. çünkü babası para babası.. ulan yazık be allah belanızı versin...
buradan
devamını gör...
gaziantepte yaşayıp kızın çevresini de çocuğun ailesini de tanıdığım için bu konuda bir şeyler yazmak istiyorum.
bahsi geçen çocuk babasının evde çalışan kadını hamile bırakmasıyla dünyaya geliyor. tabi bunlar olurken adam evli. çocuğun annesi yabancı uyruklu. zaten psikolojik açıdan sağlıklı bir ortamda yetişmiyor. babasının parasıyla kendini adam yerine koyan gününü gün eden çocuk, bu olaydan önce gaziantepte 25 aralık hastanesinin orda ehliyetsiz araç kullanırken hamile bir kadına çarptı. kadın da bebek de öldü. sonra ne oldu? hiçbir şey.

atlantik halının sahibinin oğlu olunca böyle oluyor demek ki.

kız barışmak için gittiği evden ölü ayrılıyor. intihar diyor bir de ifadesinde. komşular kızın şiddet gördüğünü gelen seslerden dolayı doğruluyor. peki burda suç sadece çocuğun mu? yoksa o seslere kulak tıkayan, ilk hatasında ona ceza vermeyen, bir cana kıydığında serbest bırakan insanlarda da suç var mı?

soldurduğunuz çiçeklerin hepsi bahçenizin laneti olsun. bir daha ne yüzünüz gülsün, ne vicdanınız rahat uykularınız olsun.
devamını gör...
neden şaşırdınız bu kadar?
bu kadar iyimser olmayın.
devamını gör...
bir gram insanlık kalmadı. şaşıramıyorum ben artık.
devamını gör...
bu sanık hakkında en önemli detayı niye hiç yazmıyor bu basın denen paçavra lan? bağımlılık tedavisi gören birinin işlediği suç sonrası tahliyesidir. bağımlılar günün birinde öyle veya böyle suç işler. olay sırasında da yüksek ihtimal zehir vardı kanında. buradan

bu zehirlere gençleri özendirenin, bunların satışını yapanların abv!

ek: duygu'nun düşerken bilincinin açık olduğunu söylemiş adli tıp uzmanları. buradan


"istanbul üniversitesi adli tıp anabilim dalı öğretim üyesi prof. dr. nadir arıcan, duygu’nun düşerken gösterdiği enerji ve refleks dolayısıyla bilincinin açık olduğuna kanaat getirdiklerini söyledi. duygu’nun vücudunda ölümüne neden olan yaralanmaların düşmeye bağlı olduğunu aktaran arıcan, mahkeme başkanının 'olay esnasında duygu, ruhen ve bedenen kendisini mehmet kaplan’a karşı savunabilir mi?' şeklindeki sorusuna ‘evet, savunabilir’ cevabını verdi.

arıcan, mahkeme başkanının 'bilinç açıklığı konusunun aşamaları var mı?' sorusuna ise kişinin verdiği tepkilere bakılacağını, maktulün gözünün açık olduğunu ve oradan bir siper aldığını düşündükleri, bu nedenle bilincinin kapalı olmadığı kanaatine oldukları yanıtını vererek, "bu mütalaada hakan kar tarafından soruşturma aşamasında sunulan mütalaaya ilişkin değerlendirmemizi de yaptık. uygulamada bizim zorlandığımız konulardan birisi yüksekten düşmedir. intihar ve cinayet konusunda yorum yapmaktan kaçınırız. sadece otopsi ve olay yeri bulgularıyla bir sonuca gidilmesi mümkün değildir. ölüm nedeniyle ilgili bir tereddüt yok. o raporda belirttiğimiz gibi yaralanmaların düşmeye mi bağlı yoksa öncesinde mi olduğu konusunda kesin bir değerlendirme yapılmamaktadır.

bilinçle ilgili değerlendirmede ise farklı görüşler yer alıyordu. kişinin ölümüne neden olan yaralanmaların tamamı ancak düşmeyle meydana gelen yaralanmalardır. ölüme neden olan yaralar tamamen yüksekten düşmeyle uyumludur. bilinçle ilgili bizden önceki raporda kapalı olduğuna dair değerlendirme yapılmıştır. görüntü kayıtlarından bilincin kapalı olmadığına dair net görüntüler görüyoruz. maktul düşerken elini açıyor ve aktif hareketle korunma refleksi gösteriyor. avuç içlerini açarak aşağı doğru kıvırdığını, koruma refleksi gösterdiğini görüyoruz. otopsi raporunda da doku içi kanamalar mevcuttur. bu nedenle bilincinin kapalı olmadığı kanaatindeyiz" dedi.
devamını gör...
adaletiniz batsın.

vicdanınız batsın.

yine bir kadına yazık oldu.

size yazıklar oldu.
devamını gör...
asla şaşırmadım ama yani büyük büyük küfürler böyle yaniiii ağız dolusu falan
devamını gör...
ülkenin adalet sisteminin sadece iktidarı az yada çok tehdit eden kişileri içeride tutmak yada korkutmak amacıyla çalıştığını bir kez daha gözümüze sokan karardır.
bu kişinin dışarıda olması nasılsa iktidar için bir tehdit değil, o zaman salalım ki gazetecilere ve muhaliflere içeride yer açılsın.
(bkz: soma faciası davasında işletme sahibine 20 yıl hapis cezası)
devamını gör...
bu tarz haberleri okuyunca, keşke hakim, savcı, adalet sisteminde çalışan birinin yakını zarar görmüş olsaydı diyorum. belki o zaman insanların çektiğini anlayabilirlerdi.
devamını gör...
olağan bir vakadır.
zanlı mehmet kaplan'ın gaziantep'in en nüfuzlu ailesinin çocuğu ve koyu akp'li olduğunu bilmiyorsunuz herhalde.
hatırlatalım.
devamını gör...
geçtiğimiz yıl gaziantep'te balkondan atılarak öldürülmüştü duygu delen. bugün ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıl ile yargılanan katil ev hapsi verilip tahliye edildi. "duygu'nun kazara düşmesi mümkün değildir" bilirkişi raporuna rağmen..
yatacak yeriniz yok.
adaletiniz batsın.
devamını gör...
gerçekten çok canım sıkıldı. bu kararı verenler rahat uyuyor mu merak ediyorum. ölen öldüğüyle kalıyor, bu kadar da olmaz, yazıklar olsun..
devamını gör...
ülke resmen gotham şehrine döndü... her yönü ile çöküş...
devamını gör...
ilgili katil anteb'in en güçlü ve akp'li ailelerindendir. 1 aya kalmaz suriye'ye kaçırılacağından eminim.

akp'liler karşısında artık mazlumlara yaşam hakkı ve hukuk yok diye bağırıyoruz. bunun en çıplak ve pornigrafig örneklerindendir.
hepimiz, kümeste korkuyla sırasını bekleyen acayip hayvanlara benziyoruz.
devamını gör...
yine adaletin sağlanması halka kaldı. yeterince tepki gosterilirse gerekli cezayı alır. klasik gündem degstirmek için yapılan işlerden de olabilir.
devamını gör...
savcının arabasına not bırakırsan hemen gözaltına alınırsın tutuklanan bilirsin. ama cinayet işlerden kimse umursamaz.
devamını gör...
gariptir ki kanıksadığımız haberlerin içerisinde kadın cinayetleri de var artık. en çok buna üzülüyorum. söylenecek çok şey var. cidden artık yetmiyor ne laf ne söz ne adalet yerini bulsun nidaları.
devamını gör...
başka başlıklarda tutukluluk şartları, takdir yetkisi, hukuku en iyi ben bilirim, rö rö rö yazanlar, haydi bunu da açıklayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"duygu delen'in katilinin tahliye edilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim