kabul edilebilecek bir gerçek. edirne'den daha güzel şehir olabilir mi arkadaş... imkân vermiyorum. evet.
devamını gör...
edirne'de okuyan biriyim bir şehre bu denli âşık olabileceğim hiç aklıma gelmezdi.
şu vakalar düşse de gidip bir edirne havası alsam.
devamını gör...
size göreyse doğrudur. *
devamını gör...
(bkz: hangi dünya)
devamını gör...
gerçek bir "şehir" görmemiş kişi beyanıdır.

(bkz: berlin)
devamını gör...
balkanladan gelen soğuk hava dalgasının uğrak yeridir edirne. sabah donarsın öğlen yanarsın akşam yine donarsın. kafam karışmış bu şehir'e uygun ikili mont almıştım dışı yağmurluk olan. kış aylarında şehir her an buz pisti olabilir buz dansına müsait düşmeli kalkmalı.. bir gün bir yağmur yağmıştı öyle böyle değildi selimiye cami'ye sığınmıştım.yazın ortasında meriç nehrine götürmüştüm bir arkadaşı ama ortada nehir yoktu kurumuştu, kışında tutamaz kendini bol bol taşar. evet iklimi sıkıntılı olmasa güzel şehir aslında.
devamını gör...
bir ben değilmişim demek ki. en güzel demeyelim de bir çok güzelliği mevcut diyelim kişiden kişiye değişir sonuçta. lakin aşırı huzur veren ve eğlenceli bir ildir edirne. ilk defa gidenler bu mu övdüğünüz şehir diyebilir 3 gün sonra keşfedersiniz güzellikleri bir bakışta anlaşılmaz.
devamını gör...
''daha kütahya'yı görmemişler herhalde'' derim ben.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dünyanın en güzel şehrinin edirne olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim