bozen bir uzay gemisi olsa da şöyle uzak yerlere gitsek ne iyi olur, falan dıyoruz da başka açıdan baksak aslında biz zaten bir uzay gemisindeyız. ancak metal aksamdan, insan yapımı olmayan doğal bir uzay gemisi. hani kapadokya'da nasıl doğal evlerde insanlar ömürlerini geçirirken şimdi beton, metal karışımı binalarda oturuyor az da olsa onun gibi bir vaziyet.
kardeş ne dıyorsun diyenlere dünyadaki ilk italyan kadın astronotun röportajını sunayım:
www.bbc.com/turkce/haberler...
düzeltme: "meja"nın uyarısı üzerine yaptığım hatayı telafi ediyorum, ilk kadın astronot (kozmonot) 1963'te valentina tereşkova'dır.
devamını gör...
uzayın tanımı dünya atmosferi dışındaki evrendir, denildiğinde kendini kısır döngüye sokan bir önerme olmaktadır. koskoca evrende uzayın dışında kalan tek şey dünya ise o zaman parçası olmadığı uzayın gemisi de olamaz.
devamını gör...
otostopçunun galaksi rehberi kitabında
(douglas adams) dünya dev bir bilgisayardı ve her şeyin sorusunu bulmaya programlanmıştı. (cevap 42, peki ya soru?) mantık çerçevesine oturtunca kesinliğini kanıtlayamayacağımız her şey pekala mümkündür elbet.
devamını gör...
(bkz: günaydın)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dünyanın bir uzay gemisi olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim