kimi zaman gerçekleşirdiğim eylemdir. dizi izlerken de o stresle hiçbir tat alınamaz, derse otursanız aklınız dizide kalır. iki ucu * değnektir. (bkz: sansürün böylesi)
devamını gör...
ben bunu şöyle aştım. şevket pamuk var. türkiye’nin 200 yıllık iktisadi tarihini yazmış. yarın da sınav var. açtım youtube dan izledim. canım da sıkılmadı.
devamını gör...
benim en keyifle izlediğim diziler ders çalışmam gereken zamanda izlediklerimdir. kural çiğnemek gibi büyük biz haz verir insana, tabi bölüm bitince biraz pişmanlık yaşarsın ama hayatından çok da bi şey eksilmez.
devamını gör...
33 yaşındayım şu an yaptığım eylemdir. dragon ball z - 128. bölüm.
devamını gör...
tam olarak şu an yaptığım eylem. neffffret ediyorum ders çalışmaktan. ama bi yanda da vicdan azabı çeke çeke avrupa yakası izliyorum.
devamını gör...
benimde son zamanlarda sık sık içinde bulunduğum bir durumdur. bence beyin bir yerden sonra öğrenmek, bilgi almak istemiyor.

bu zamanda suçu pandemiye atıyorum. bu sene kendi okulumda dahil olmak üzere birçok okul dersleri uzaktan eğitimle yürütmeye çalışıyor doğal olarak. bizlerde evlerimizde buna ayak uydurmaya çalışıyoruz. haliyle sürekli aynı ortamlarda, aynı döngüyle, aynı şeyleri yapmak bir yerlerden sonra bizi köreltmeye başlıyor ve beyin öğrenmeyi bırakıyor. çünkü normal zamanda olduğu ders arası kafamızı dinlendiremiyoruz, temiz hava almak, arkadaşlarla muhabbet yok. ders araları bir 4 duvardan çıkıp diğer 4 duvara girmek şeklide ve bu sürekli devam etmekte. her gün aynı oda, aynı masa, aynı yüzler, aynı sesler. mesela bazılarımızın üzerine normal okul sürecine oranla daha fazla iş yükü binmesi tüm bu süreçte etkili diye düşünüyorum.

bu online eğitim sürecinin kendisine iyi geldiğini düşünenlere çok büyük saygım var zira ben eğitim hayatımın en kötü senesini yaşıyorum. en emek verdiğim, günü gününe çalıştığım derslerde bile başarılı değilim, psikolojim artık kaldırmıyor. oturduğum semtten bile soğudum, sanki böyle bir oyundaymışız da mahalle bölümünü geçemiyormuşuz gibi.

zaman zaman patlamalarım olsada son patlamamın üzerinden tekrar ayaklarımın üzerine kalkmaya çalışıyorum, dünyanın sonu değil daha iyisini yapabilirim diye. düşüyorum, kalkıyorum. sonra bir daha düşüp bir daha kalkıyorum. artık hayat felsefem "uçamıyorsan, havalı düş"* oldu ve uçamıyorsam havalı bir şekilde düşüyorum.

anormal zamanlar, anormal koşullar. bu bizim suçumuz değil, o yarasayı biz yemekdik*.

düzenleme: yazım hataları ve anlatım bozuklukları düzeltildi.
devamını gör...
sınav haftaları yaptığım şey tam olarak bu. ders çalışmaktan kaçmak için en berbat türk dizisini bile izleyebilirim. dizi bittikten sonra stresim daha da artıyor ve gece 3’te yatıp sabah 7 gibi kalkarak notumu kurtarmaya çalışıyorum. **
devamını gör...
sonra iş hayatı başlıyor uyumak yerine dizi izlemeyi seçip uykusuz şekilde işe gidiyorsun.
devamını gör...
hadi siz gene iyisiniz. şimdi dizileri youtube veya başka platformlar üzerinden hızlandırarak izleyebiliyorsunuz. biz eskiden düşünün lise ve üni sınavları için çalışmamız gerekirken kampüsistan izliyorduk. düşün bak kampüsistan.

hem hayal kurduran hem de inceden geren eylemdir.
devamını gör...
my favorite
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ders çalışmak yerine stresli bir şekilde dizi izlemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim