demet akalın'ın göz göre göre madrid metrosunu, nişantaşı metro olarak paylaşması durumudur. murat ongun, durumu izah etmesine rağmen paylaşımın kaldırılmaması veya edit geçilmemesi ayrı bir komedidir. demet hanım ne yapmak nereye varmak istemektedir ?

demet akalın link

murat ongun cevap
devamını gör...
artık bilerek yaptığını düşündüğüm paylaşımlardan bir tanesi. kadın baktı gündem oluyo. reklamın iyisi kötüsü olmaz. yazıyo da yazıyo.
devamını gör...
cahil bir insanın paylaşımı, paylaştığı yer bile tutarsız.
devamını gör...
"yorumsuz" kelimesini doğru yazmayı başardığı için gurur duyduğum, yalan yanlış içerikli paylaşım.

bunu, yani türkiye sanarak başka yerleri paylaşma işini yapan çok insan var ülkede. artık bilinçli mi yapıyorlar cehaletten mi bilemiyorum.
devamını gör...
yine yapmış yapacağını. aferin.
devamını gör...
nişantaşı'na ne zaman metro yaptınız sayın imamoğlu? ah sizi gidi sizi ya.

bilmeden paylaşılabilir normaldir sonuçta metroya binmemiştir hiç demet hanım ama bahsettiği yer olmadığı söylenince neden kaldırmamışsa?
devamını gör...
bir konuda haber verirken önce haber kaynağına bakmak gerekir. orijinal haber kaynağı
@maribel_db isimli twitter kullanıcısı 11 0cak 2021 tarihinde bu paylaşımı yapmış. "dürüst olmak gerekirse" diye başlayıp yetkililere saydırmış, madrid metrosuna atıp tutmuş. *
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bir kere nişantaşı'nda metro yoktur. istanbul metrolarının rengi de böyle değildir. tarih de 28 ocak değildir.
demet akalın'ın 6.7 milyon twitter takipçisi var. bu paylaşımına kısa zaman içinde binlerce beğeni gelebilir ve facebook, instagram sitelerinde yayılabilir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
paylaşım yaparken güvenilir kaynaklardan faydalanmazsanız dalga geçenler olabilir demet hanım *.

edit: demet akalın paylaşımını 28 ocak saat 16:49'da yapmış olup, kendisine haberin kaynağı da iletilmiştir. 22 saatten beri paylaşımını kaldırmamasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
devamını gör...
bahsi geçen hanımın, etkileşim uğruna göz göre göre yanlış yönlendirme yaptığı paylaşım. dininiz imanınız para ve etkileşim olmuş be, yazık be.
devamını gör...
hiç sevmiyorum bu kadını rezil insan birde yorumlarda kraliçem yazan var.
devamını gör...
tamamen kolpaçino meselesi.
devamını gör...
sözlükte bu tip bir başlığın açılma sebebi nedir dedirten durum. nedense merhum vatan şaşmaz ın oynadığı ünlü metrobüs reklamını anımsatmaktadır. biri pok biri tata durumudur. ülkemde toplu taşımaların vip hizmet verdiği simülasyonunu yaşamaya devam edenlerin tepkileri ise bilindiktir..

ek: ülkemde toplu taşıma kullanma kültürü linktedir.
buradan
devamını gör...
evet aynen hıı.
devamını gör...
karantinada nasıl gündem olurum? egom söndü şişirmem lazım paylaşımı.
devamını gör...
para kazanamadığı için yaşam standardının düşmesinden deli gibi korkan demet akalın'ın nereye saldıracağını şaşırmasından kaynaklı yaptığı asılsız paylaşımdır.
devamını gör...
yahu kadın bol bol saçmalıyor, bedavadan gündem oluyor. oda uydu modaya, etrafta bol bol sazan var nasılsa.
devamını gör...
ünlü olan ünsüzlere bayılıyorum .hepside kesemi nasıl doldururum derdinde malüm bogaz da cafe acmak kolay degil ondan sey ettim .
tanım : yalan dolanla karalama yapmaya çalışan ünsüz.
devamını gör...
bu kadının ülke ve ya halkın durumunu zerre umursadığı yok. bir şey okuduğunu, araştırdığını falan da düşünmüyorum. sadece arasıra böyle bir tivit atıyor, belirli bir kesime şirin görünüp duyar kasıyor, kendini de unutturmamış oluyor.

google'a bakara makara yazıp gaz alan bakanın, doğru mu değil mi sahte mi demeden her gördüğünü retweetleyen melih gökçek'in başka modeli. tek derdi pastadan pay almak.
devamını gör...
demet akalın sallamış, fakat metroların akşam durumu bu şekilde. özellikle iş çıkış saatlerinde. yani ha madrid ha istanbul. toplu ulaşım da dönüşüme ihtiyaç var.
devamını gör...
(bkz: reverse image search)
(bkz: tineye)

önünüze her gelen fotoğrafa inanmayın. artık bir görsel ögenin daha önce kimler tarafından paylaşıldığı, nerede paylaşıldığı, ne zaman paylaşıldığı, ilk kimin paylaştığı gibi çeşitli veriler kolayca bulunabiliyor.

hani internette "uyuşturucu satıcıları intagramdaki fotoğraflarından yakalandı" diye haber başlıkları görüyorsunuz ya. türk polisi gidip facebook, instagram, whatsapp sahibi mark zuckerberg ile yazışmıyor. fotoğrafı bir yazılıma sokuyorlar ve fotoğrafa gömülü koordinat bilgisini deşifre ediyorlar. çektiğimiz her görselde cihaz bilgisi, konum bilgisi, koordinatlar, kullanıcı adı gibi veriler arka planda gömülü oluyor. böylece polisler şıp diye sizi buluyor.

ünlü olmak isteyen seri katilleri de böyle buluyorlar. zaten bütün o sapıklar bu yüzden deepweb'de takılıyor.

demet akalın 3 nöronluk beyniyle trollük yapıyor. sarayın mermer basamaklarını arşınlayan söz de sanatçı. sesini yazılımlarla düzeltiyorlar. bunu başımıza bela ettiler sanatçı diye.

neyse serbest piyasa, siz dinledikçe bu kadın mallanıyor işte. kimin zengin olacağına halk karar verir. bunun adı demokrasi
devamını gör...
bu kadın kesinlikle kasıtlı yapıyor.yazım yanlışlarını da bilerek yapıyor.bu şekilde sürekli gündemde kalıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"demet akalın'ın skandal paylaşımı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim