bir dönem ünlü amerikan hip hop rep sanatçısı eminemle sevgili olmuş vefat etmiş aktörümüz.
devamını gör...
alsancakta arka mahallemde oturuyordu. atatürk kapalı spor salonu'nun orada çok denk geliyorduk.
devamını gör...
defne joy foster, türk halkının gönlünü neşesiyle feth etmiş bir akdeniz insanıydı. ekranlarda gözümüze sokulan süslü, sahte ünlülerden değildi. bir ünlüler sepeti yapsam yıldız tilbe'yi, barış akarsu'yu defne joy foster'la birlikte aynı sepete koyardım.
onu sihirli annem dizisiyle ekrandan tanıyorum. içimdeki çocuk defne'ye o kadar hayrandır ki, ondan o kadar çok etkilenmiştir ki beni sivri dilli, doğrucu, dürüst biri olmamı defne joy foster sağlamıştır.

onu çok özlüyorum. bir hayranı olarak defne joy foster'ın anısını yaşatmak istedim. şimdi sizlere defne'nin ölümünün ardından fetö teror örgütünün halkta tepki toplamasını ve bu örgütün medya ayağının defne'yi "dinler arası iletişim" safsatasıyla nasıl örgüte dahil etmek istediklerini anlatacağım. defne joy foster, fetullah gülen cemaatine "fetö" diyebilen cesur bir yurttaştı. onun sonu da necip hablemitoğlu gibi ölüm oldu. her ikisini de türk milleti adına burada anmak isterim.

defne joy foster "fetö" kısaltmasını kullanan ilk isimdi. teror örgütünün bütün oklarını üzerine çekmişti.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ibrahim melih gökçek bu tweet'i 22 şubat 2011'de atmıştı. oysa defne joy foster 2 şubat 2011'de istanbul caddebostan'da gazeteci ahmet altan'ın oğlu kerem altan'ın evinde ölmüştü veya öldürülmüştü. melih gökçek, defne joy foster'ın ölümünü bilmeden bu twiti atmış olabilir mi sizce? açıkça fetö'ye savaş açanlara hadlerini bildiriyordu. rüzgar yön değiştirince melih gökçek de taraf değiştirdi. melih gökçek örgüt hakkında o kadar çok şey biliyor ki hala hayatta olması bile mucize.

fetö teror örgütünün kapatılan yayın organı taraf gazetesi genel yayın yönetmeni ahmet altan’ın oğlu kerem altan'ın evinde ölen defbe joy foster'ın otopsi raporunu o dönem adli tıp kurumu başkanı haluk ince açıkladı: “astım, alkol ve ilaçlar kanda reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuştur." kaynak1 medya defne joy foster'ın uyuşturucu kullandığını iddia etmişti. ancak adli tıp raporunda böyle bir ifade yok.

defne joy foster astım hastasıydı. çantasında astım ilaçları taşıyordu. kerem altan'ın evinde ne yaşadıysa astım krizini tetikledi. çünkü panik, korku, anksiyete, ani korku, kaygı duygusu astım krizinin tetiklenmesine neden olabilir. bence defne joy foster korkutulduğu için astım krizi geçirdi ve ilaçlarına ulaşması engellendi. kerem altan ambulans çağırmamıştı. onun yerine gidip hastaneden doktor getirmeye çalışmıştı. bu da olayın basına yansımasından korktuğuna işarettir. o gece o evde her ne konuşulduysa basına yansıması istenmedi. çünkü defne joy foster halkın desteğini arkasına alabilirdi.



defne joy foster'ın ölümünden 4 ay sonra eşi başka biriyle evlenmişti. defne joy foster ve eşi ilker yasin solmaz resmiyette evliydiler ancak ayrı yaşıyorlardı. bu da evliliğinde sorunlar olduğuna işarettir.

kerem altan olayın yaşandığı gece sokaklarda koşturarak güvenlik kameralarına görüntü vermiştir. bunu yapacağına ambulans çağırsaydı daha insanı ve mantıklı bir eylem olurdu. ama gerçekte defne joy foster çoktan öldüyse katil kendi masumiyetini sağlayacak kanıtlar oluşturmak ister. onu suçlu gösterecek kanıtları da yok eder.
göztepe eğitim ve araştırma hastanesinden 112 acil servis aracı caddebostan’a 15 dakika içinde gelebilirdi. defne joy foster'ın ölmesi isteniyordu bu kesin.


hıncal uluç: "su testisi su yolunda kırılır."

bir cezadan hagb alırsan o ceza ertelenir ta ki yeni bir suç işleyene kadar. çok ustaca planlanmış bir cinayet. kerem altan ufak bir ceza ile yırtacak bir şekilde her şey en ince ayrıntısına kadar dizayn edilmiş. öyle ki bugun bile bilemiyoruz neler olduğunu. hiç bir şey açık değil. hep düşünmüşümdür bu kadın ne yaptı da fetoya böyle yok ettiler diye. fetoya feto demesi yeterli değil. başka şeyler de yapmış olmalı arı kovanına çomak soktu bir şekilde bence. canlarını yakacak birşey yaptı veya yapacaktı. çok kurbanı var fetonun böyle.

otopsi raporunda imzası olan adli tıp kurumu başkanı haluk ince, ergenekon kumpas davasında şüpheli olarak yargılanmış ve tahliye edilmişti. kaynak2
haluk ince bu davada "terör örgütü üyeliği" ve "gerçeğe aykırı bilirkişilik veya tercümanlık yapma " suçlarından 8,5'er yıldan 18'er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu. kaynak3 halk ince 2013'te adli tıp kurumu başkanlığı görevinden alındı.

kerem altan, mahkemede yargılanmış ve defne joy foster'ın "ölümüne sebebiyet vermek" suçundan önce 2,5 yıl ceza aldı. ancak daha sonra 2,5 ay olarak güncellendi. kerem altan hapiste 1 gün bile yatmadan bu dava kapatıldı.

kerem altan'ın defne joy foster için "onu taşıyamazdım çıkıp doktor aradım" ifadesine defne'nin annesi "kızım 45 kiloydu nasıl taşıyamazdı?" cevabı yine kerem altan'ın çelişkili ifade verdiğini göstermektedir. kerem altan da çok alkollü olduğu için dengeli bir şekilde yürüyemeyeceğine kanaat getirerek defne joy foster'ı evde bırakmış olabilir. kamera kayıtlarından kerem altan'ın yürüyüşüne veya koşmasına bakmak gerekiyor.

kerem altan'ın alt komşusu olay gecesi bağrışmalar duyduğunu ilk ifadesinde verirken mahkemede "kerem altan çok efendi çocuktur." şeklinde ifadesini değiştirmiştir. kaynak5

defne joy foster "yok böyle dans" programından sonra "survivor" programına da katılmak istiyordu. ölümünden sonra survivor yarışmasından tolga karel, defne'ye hakaret etti. o laflar kesilmeden ekranlarda yayınlandı.
tolga karel görgü tanığı olarak mahkemede ifade vermişti. karel'in ifadesinde defne joy foster "çok alkollüydü ve en son gece 02:30 sularında gece kulübünden çıkarken onu görmüştü."

bildiğiniz üzere tolga karel artık amerika florida'da tır şoförü olarak hayatına devam ediyor. tolga karel ile birlikte davaya senem kuyucuoğlu'da dinlenmek üzere çağırılmıştı. senem kuyucuoğlu uyuşturucu bağımlısıdır ve açık lezbiyendir. gece hayatında çok aktif yer alır. 2009 yılında güzellik yarışmasında türkiye güzeli seçilmişti. defne joy foster'ın annesi senem kuyucuoğlu ile defne'nin tanışmadığını söylemişti. medya aracılığıyla defne joy foster'ı ahlaksız kadın olarak gösteren örgüt senem kuyucuoğlu'nun kullanarak itibar suikasti yapmak istemiştir. senem kuyucuoğlu'nun rehabilitasyon ve tedavi masraflarını aile ve sosyal politikalar bakanlığı karşılamıştır. kaynak4

senem küyucuoğlu'nun yakın arkadaşı mert ortaç bu konuda senem'in anlattıklarını bize şöyle aktarıyor: "bana ağlayarak anlattığı kadarıyla defne'yi ölümüne sebep olan maddeyi temin eden kişiyle kendisi tanıştırmış." kaynak

kerem altan'ın avukatı mahkemede tanık olarak dinlenilmesi istenen senem kuyucuoğlu hakında senem'in twitter hesabından defne joy foster'a uyuşturucuyu kendisinin temin ettiğini söylemiş, uyuşturucuya da tolga karel'den alıştığını beyan ettiğini belirterek davayı düğümlemiştir.

tolga karel gerçekten bilinmez bir kişilik. şuan abd'de yaşıyor. tır şoförlüğü yaparak ev satın almış. yerseniz tabi. tolga karel 2017'de kripto para işine merak salıyor. eğer yatırımlarını bozdurmadıysa şimdi ana parasının 60 bin katı kadar dolar kazanmış olmalı. çünkü bitcoin son üç yılda 60 bin kat değerlendi. tolga karel'in eski eşiyle ve çocuğuyla görüşmediğini de magazinden az çok biliyoruz. kaynak 6kimi tekne sever kimi tır. erkeklerin büyük motorlara ilgisi hep var olmuştur.
tolga karel dediğimiz oyuncu "yaprak dökümü" dizisinde bölüm başı en az 50 bin alıyordu.

bir eksisözlük yazarı abd'de tır şöforlüğü hakkında şunu yazmış;
"abd - kanada arasında çok fazla tır şoförüne ihtiyaç duyuluyor. sık sık şoförlere uyuşturucu testi yapıldığından "temiz" şoför bulmaları zor oluyormuş şirketlerin. bu sebeple "müslüman" şoförler çok revaçtaymış. " kaynak7

tolga karel'i araştırmaya başladığımdan beri adı mutlaka uyuşturucu ile ilgili işlerde veya mekanlarda geçiyor. ancak kendisinin uyuşturucu kullandığına dair açık bir ifade yok. kimseyi zan altında bırakmak istemem ama tolga karel'in geçmişi çok defa uyuşturucuyla iç içe. yabancı kadınlara düşkünlüğü de var. eski eşi türk değil mesela.

dava çok karışık ama davada sanık olarak çağırılan kişilerin geçmişi daha da karışık. defne joy foster neye bulaştıysa hala çözülemiyor.
devamını gör...

adam akıllı bir ülke de yaşıyor olsak zamanın ankara büyükşehir başkanı i. melihin azmettirici olarak yargılanması gereken bir cinayet sonucu öldürülmüş merhum oyuncu
devamını gör...
fetö kısaltmasını ilk kullanan kişi...
devamını gör...
annesinin adalet arayışı karşılığını bulamamış, nasıl öldüğü veya öldürüldüğü bilinmeyen oyuncudur.
devamını gör...
nurlar içinde uyu güzel insan. bizi senden ayıran her varlığın cezasız kalmaması ümidiyle...
devamını gör...
melih gökçek'e göre fetöden özür dilemesi gereken kişi
devamını gör...
fetullahçı ahmet altan’ın oğlu kerem altan’ın evinde ölü bulunan ve olay ile ilgili medyadaki tüm haberlere engel konulan ve hala aydınlatılamamış muhtemelen cinayete kurban giden oyuncu / sunucu.
devamını gör...
ilk zamanlarından bu yana bilirim. bazı insanlar vardır hani herkese benzemez, çatlaktır biraz, deli doludur. nevi şahsına münhasırdır ve öyle kabul edilir, sevilirler. defne de öyleydi.
ölümü çok çok karanlık ve bu zamana kadar hala netleşmemesi de üzücü. oğlu küçüktü, eşi yeniden evlendi ve yeni evlendiği eşi annelik yapıyor oğluna ama olan en çok anneciğine oldu. kadın bu hayatta cehennemi yaşadı.
devamını gör...
defne joy foster'ı şüpheli bir şekilde kaybetmemizin üzerinden tam 11 yıl geçmiş.. ölümünden en çok etkilendiğim ünlüdür defne joy foster. hala, her ölüm yıl dönümünde beni çocuk yaştaki o kızın yaşadığı duygulara götürüyor. belki de böylesine güler yüzlü, pozitif bi insanın kaybıyla yüzleştiğim ilk an defne'nin vefat ettiği an olduğundandır hala bu kadar etkileniyor oluşum. nurlar içinde uyuyordur umarım.
devamını gör...
her ne olduysa bir sana bir de evladına oldu defne. başka hiç kimse bu kadar ağır bir bedel ödemedi :(
devamını gör...
o işte bir iş vardı ama aydınlanmadı.
özel hayatı kendisini ilgilendirirdi, ama şüpheli bir ölümün de aydınlatılması istenmedi mi artık onu da allah'a havale etmekten başka çare yok.
çocuğu anasız, annesi evlatsız kaldı.
allah rahmet eylesin.
devamını gör...
eda...


1975/2011 yılları arasında yaşamış türk oyuncu/ dansçı ve vj.
annesi türk, babası amerikalı nato subayıdır.
sihirli annem ve yok böyle dans yapımlarındaki oyunculukları ve danslarıyla tanınmıştır.
35 yaşında iken hayatını kaybetmiş, ölümü hâlâ aydınlatılamamıştır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

12 yıl olmuş, inanmak zor...
devamını gör...
hıncal uluç yawşağı ters dönmek ister misin?
devamını gör...
foster için yazdığı yazının ardınan toparlamadı uluç. bunu yazmasa "renkli yönleri de olan, ortaya oynayan aksi yaşlı adam" klasmanında uğurlanacaktı, bundan sonra sadece küfür ile uğurlandı.

yazısında foster'ın bebeğini bırakıp kocasını aldatmak için otele gittiği ve bir ihtimal bu alem sırasında aldığı uyuşturucuların da etkisiyle öldüğünü söylüyor, "su testisi su yolunda kırıldı" diyordu. ölünün arkasından 40 gün kötü söz söylenmez kuralını unutmuştu. daha sıcağında kızını gömen bir anne, ekranlardan onu tanıyıp üzülmüş seyirciler vardı.

işin ilginç yanı, uluç bu yazıyı yazmasa, birilerinin sosyal medyada benzer lafları taksit taksit paylaşacağına ve foster'ın daha çok gömüleceğine neredeyse eminim. kendisinden 1000 kat ünlü olan ve sevilen barış manço bile buna maruz kaldı sonuçta. ortada bebek yoktu ama olsun. uluç arsızlığıyla kadının anısına koruma kalkanı açmış oldu resmen. ona duyulan nefret bir daha foster'ın arkasından konuşulmasını engelledi.

annesi hıncal ölünce "defne onu kapıda bekliyor. zalim ve korkunç biriydi" dedi, gecikmeli cevabını verdi.
devamını gör...
hıncal uluç uzaklardan kuzenini korumak için bu kıza sallamıştı, fetoya ilk feto diyenlerden biriydi.
devamını gör...
feto ya ilk feto diyen koca yürekli rahmetli kadın sanatçı. toprağı bol olsun. hıncal i.nesi senin de ateşin bol olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"defne joy foster" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim