eşi dostu toplayıp ya da sadece kocayı varsa öbür çocuğu yanına alıp kiz mı oglan mı doguracağını çığlık çığlığa öğrenmece.
devamını gör...
gösteriş konusunda abartının son noktalarından biri.
dubaili çift bunu 100 bin dolar verip en yüksek binanın ışıklandırmasıyla öğrenmişti yakın zamanda.
(bkz: parayı bulunca sapıtmak)
devamını gör...
aşırı gereksiz mesela ben senin çocuğunun cinsiyetini ne yapayım zaten iki ihtimal var .
devamını gör...
yapanlarının istisnasız düşük zekalı olduğu parti. katılanların ise kek ve kola için orada bulundukları düşüncesindeyim, onlara ağır bi söz söylemem ayıp olabilir.
devamını gör...
gereksiz para israfı.
devamını gör...
popüler kültürün getirdiği özentilik.
devamını gör...
(bkz: iq ortalaması düşük ortamlar)
devamını gör...
sonradan görme hareketi.

genelde akp ye yanlayip zengin olmuş muhafazakarlar da görünür.
devamını gör...
(bkz: kusmuk)
devamını gör...
yazan 6 tanım dışında benim eğlenceli ve heyecanlı bulduğum ortam. neden düşük ıq lu olsunlar ki bu insanlar. aile arasında heyecanın ve samimiyetin dorukta olduğu bir aktivite. zaten köle olarak geçirdiğimiz bu hayatta minik heyecanlara da karışmasak keşke.
devamını gör...
işsizlikten canı sıkılmış burjuvanın kıçından uydurduğu, düşük ıq sahibi sosyal medya maymunu varoşların da zengin taklidi yapıp ben böyleyim demeye çalıştığı parti şekli.
devamını gör...
eylül ayında california'da bir ormanda bu partiyi düzenleyen çiftin kullandığı havai fişekler yüzünden çıkan orman yangınını ancak kasım ayında durdurabilmişlerdi. bu örneği buraya bırakayım.
tanım: bir parti türü.
devamını gör...
hayır asıl sorun şu dediğim durumdur: baba balonu patlatıyor ve pembiş konfetiler etrafa yayılıyor. babanın suratındaki o ufak hatta görünmeyecek kadar ufak hayal kırıklığını görebiliyorum. * bu tür davranışları görmeyeceksem eğlenceli olabilecek ortamlar yaratılabilinir.
devamını gör...
sosyal medyada kendini gösterme, "ben diğerlerinden daha havalıyım, daha zenginim, daha vb" anlayışı devam ettiği sürece bu tür akımları daha çok görürüz. çocuğum usg'de görüldü, bhcg pozitif çıktı, ilk tekme partisi, kocişimle çocuk yapma qeyfi diye devamı gelir. olay tamamen insanlığın kendini beğendirme hastalığı. tabi organizatörler de böyle bir sektörü daha karlı hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.
insanların herhangi bir sebeple bir araya gelip çevreye rahatsızlık veya zarar vermeden eğlenmelerinde bence bir sıkıntı yok. fakat kullanılan süslemeler, balonlar, vb hepsi tekrar kullanılamayacak ve çevreye zararlı atıklar. belki çevreye zarar kısmı olmazsa bir nebze hoş görülebilecek eğlence.
devamını gör...
rüyasında kız olduğumu gören babaannem böyle partilerin varlığını bilse kahrolur.
devamını gör...
biz yeminle bedava büyüdük ya. şuan yapılan hiç bir şey bize yapılmadı. cinsiyetimi ben doğunca öğrenmişler.
devamını gör...
boş beleş bir parti türü. sosyal medya bizim gibi az gelişmiş ülkeleri çok güzel yozlaştırdı, hala da devam etmekte. sırf özenmekten veya sırf para var diye her şeyin şatafatlı hale gelmesi nedir yahu. kaliteli zengin olamaz mı bu ülkede hiç ?
devamını gör...
son dönemlerde yapılan enn ama ennn gereksiz akımdır.
devamını gör...
yaşasın cinsiyetlerin öğrenimi. "cöp". cumhurbaşkanı adayını da çıkarırlarsa tamamdır bu iş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cinsiyet öğrenme partisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim