bir magazin programında cereyan olan hadisedir. hatta sosyal medyadan ulaşan bir izleyic, celal şengör'ün doktorluğunun alınması için sağlık bakanlığına çağrıda bulunmuştur.
devamını gör...
güldürmustur bu magazinciler geçen günde farklı bir konuda pot kırmıştır.
devamını gör...
cehalet adeta dile gelmiş ve televizyon ekranlarından odalarımıza, salonlarımıza akmış.
devamını gör...
doktorluğunun alınması için sağlık bakanlığına seslenen gerizekalıların celal şengöre canlı yayında saldırmasıdır. celal şengörün saçının tek bir teli bu iki beyin fukarası insandan zekidir. bu ülkede insanların haddini bilmemesi çok garip. şaşırtmıyorlar artık. birilerine yalakalık yapmak için bilmediğiniz bir konu hakkında bir insana televizyonda kuduz köpek gibi saldırıyorsunuz yazık. hayır sen geçen ay eski sevgilinin arabasının aynasını kırıyordun insanda biraz utanma olur. celal şengör gibi bir değere sahibiz değerini bilmiyoruz. bokla püsürle her hafta adamı linçlemeye çalışıyorlar.
devamını gör...
bugün gördüğüm ve şu başlığı yazmamın sebebi. (bkz: hekimle doktor arasındaki fark)
devamını gör...
jeologu jinekolog sanan ve bu yüzden de sağlık bakanlığından celal şengör'ün doktorluğunu almasını dile getiren fantastik magazincilerdir.
devamını gör...
eleştirdikleri kişiyi tanımıyorlar hatta neden eleştirdiklerini de bilmiyorlar.
devamını gör...
celal şengör'ü eleştirenler celal şengör'ün yakınından geçemezler.
devamını gör...
celal şengör kadar bilgisi olamayan cücük beyinli, taş kalpli, paparazzi magazincilerin yeni bir rezaletidir. şengör celal hoca'nın saç teli bile magazinciler ve avaneleri olan boş kitleden daha zekidir ve akıllıdır. gerçekten de post-truth çağı'nın cehaletin baş tacı edildiği, bilginin küçümsendiği lanet bir dönemde yaşıyoruz. canınız cehenneme ulan sizin magazinciler, canınız cehenneme!..
devamını gör...
bi tanesi de kürk mantolu madonnayi, popçu madonna zannetmisti.kürk giymez o falan demisti.normal yani
devamını gör...
olmuş olaydır ,çok eski .(70-80 falan) )
anadolu'da bir kentte arkeoloji kazıları yapılıyor, kazının başında (herhalde)m kültür bakanlığına bağlı bir arkeolog var dr. unvanlı öğrencilerde var tabi ,işçiler ,doktor aşağı hocan-m yukarı hitap böyle .
kazının yapıldığı çevredeki belde-köy kahvelerinde aynı doktor gelmiş bizden bir çay iç .
bir gün gece kıyamet kopar çadırların olduğu yerde ,bağırış çağırış doktor nerede, neyse bizim arkeolog çıkar benim der çabuk ebe doğurtamadı karım ölüyor ,yürü bizim ki ben öyle doktor değilim anlamam doğun-dan falan söylüyor . anlarsın yürü tabi kırma-tabanca çıkıyor ,gürültü patırdı ayyuka çıkmış neyse öğretmenle ,muhtar yetişiyor yolda arkeoloğu alıyorlar ellerinden ,anlatıyorlar ne kadar anlatılırsa sonra hadi ilçeye götürüyorlar kadıncağızı .
aklımda kalan gazetede okumuştum..
buda o olay ,magazinci dediğin öküz. tv.'de prof. dr. yazıyor ya .

biraz evvel yazdım abi 1000 senede anadolu'da sanat yap(a)mamış milletiz ,anlayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"celal şengör'e laf eden magazinciler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim