değerli yazarımızın bu konuda açtığı başlık için maalesef zamanlama manidar olmuş. elbette bu da bir dert ancak,
ülkemizin ormanları cayır cayır yanarken,
sınırlarımız eleğe dönmüş giren çıkan belli değilken, pandemi kabus gibi çökmek üzereyken pek carettalara konsantre olamıyoruz değerli kardeşim. kusura bakma lütfen.
tanım: insan formunda bir takım yaratıkların kendileri dışında başka hiç bir yaşam formunun yaşam alanına saygı göstermediği durumdur.
devamını gör...
fotoğraftaki ablanın beden dilinden “ne olmuş canım, çubuklara biz bir şey yapmadık” dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. çünkü bu tarz insanlar asla hiç bir şey yapmaz ama çok şeye zarar verir. normal bir ülkede , bilgilendirme yazılarını çubukların üzerinde okuyan birinin bunu yapmaması beklenir ama normal bir ülkede işte.
devamını gör...
bana göre de caretta yuvalarına iki tane çıta çakmakla olmuyor bu işler. daha belirleyici ve uzaklaştırıcı bir çalışmanın olması şart.
devamını gör...
bu tatilciler bir kaç gün önce de salda gölü' ne zarar vermişti. tatile çıkmadan önce belirli bir eğitimden geçirip sınav yapmak lazım bu insanlara. eğitimin içeriği ülkemizin değerleri, sahip çıkmamız gereken doğal güzellikler, korumamız gereken alanlar ve hayvanlar vs...
devamını gör...
sığır bizim milletimiz ceza geldiği zaman hemen özür.
devamını gör...
ohze ve oha dediğim tatilcilerdir.

tatilciler kadar işletmecilerinde dikkat etmesi gereken bir durum.
sen tabelalarını önlemlerini alırsan insanlar en azından ona göre hareket ederler.
bilgilendirici pankartlar bilgilendirici tabelalar çok önemli.
insanları uyarmak ve hatırlatma yapmak çok önemli.
ha bir insan cahilse ne yaparsan yap bu durum düzelmez o ayrı.
devamını gör...
batsın cehalet!
devamını gör...
allah belalarını versin! tatiliniz yerin dibine batsın. şeref yoksunları.
devamını gör...
birşey olacağını sanmıyorum ama en kötü para cezası alır,çekmeyin şikayetinizi. sizin güneş görmeyen yerleriniz kızgın kumlara değecek diye canlılar ölüyor.
devamını gör...
ya ne kadar aptal insanlar var dediğim başlıktır. oraya uyarı koymalarına rağmen bir de söküp üstüne güneşlenmişler. o koca kıçınız bir kerede güneş görmesin ama kesin yok ayy güneşlenmem lazım falan diyorlardır . abi başka alan mı yok allah aşkına, koskoca ülkede gidip o yeri mi buldunuz. vallahi siz iflah olmazsınız.
devamını gör...
malesef ki insanımızın çoğunluğu bir anlık keyif ya da küçük bir çıkar için diğer bütün canlıların hayatını mahvedecek kirli beyine sahip. bir de çocuğuna gölge yapmak için yuva alanını koruyan çubukları almış. kendi çocuğunun gölgede durması için.

bir de uyarılara karşı da şiddet eyleminde bulunmuş bir beyefendi. şikayetin ardından yine kendini düşünerek telefon etmiş ve özür dilemiş. cehennem mutlaka olmalı, böyle insanlar ile doldurulmalı.
devamını gör...
para ya da hapis cezası olmadığı sürece akıllanmayacak kanı bozuklar sürüsüdür. aynı acıyı yaşamadan ölmezler diye umuyorum.
devamını gör...
dilerim ki en kötü tatili yapsınlar. bilinçsiz ve cahillikleri sadece kendilerine değil, her şeye zarar veriyor. güneşlenmeseler bir yerleri eksik kalacak. bilinçsiz insanlar gerçekten dünya ve dünya canlıları için birer tehdit oluşturuyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"caretta yuvalarının üstünde güneşlenen tatilciler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim