final sınavlarının ödev şeklinde olmasını isteyen öğrencilere canlı derste isimlerini sayarak hakaret eden dekandır.



--- alıntı ---

hasan kalyoncu üniversitesi hukuk fakültesi dekanı prof. dr. enver bozkurt'un öğrencilere hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı.

siyasetkafe’nin paylaştığı görüntülere göre bozkurt, “diğer fakültelerde olduğu gibi bizde de final sınavları ödev şeklinde olsun” diye tweet atan üniversite öğrencilerinin isimlerini canlı derste tek tek sayarak, bu öğrencilere “bunlar ahlaksız, terörist, gerizekalı kimselerdir. bunlara uymayın” ifadelerini kullandı.

öğrenciler ise attıkları tweetlerde “üniversitede diğer fakülteler ödev şeklinde bu sınavları yapıyor bize neden kameralı sınav yapıyorsunuz, üniversitenin sistemi iyi çalışmıyor, sınav anında kısa bir süre içinde cevapları birçok arkadaşımız yüklemeyi başaramadı, internet ara sıra kesiliyor ve biz mağdur oluyoruz, biz de final sınavlarını ödev şeklinde yapalım” diyerek mağduriyetlerini dile getirmişti.

--- alıntı ---

haber kaynağı
devamını gör...
tek tek isim saymak gerçekten çok çirkin bir hareket. akademideki bazı insanların öğrencileriyle sorununu anlamıyorum. öğrencilerle uğraşmak yerine, daha önemli işleri olduklarını düşünüyorum.
devamını gör...
akademisyenlik sıfatının eğitimcilikten ve yapıcılıktan uzak, basit bir talepte bulunan öğrencileri terörist olarak nitelendirebilecek kadar düşmanca bir zihniyet içerisinde olan kişilere kadar düştüğünün göstergesi olan dekan. bu durumda bir akademisyen olarak yapılması gereken, öğrenciler usulsüz bir istekte bulunmuşsa bile bunun neden usulsüz olduğunu açıklamak ve uygun metodu öğrencilere anlatmaktır. şu kadarcık tahammül dahi gösteremeyen insanların bu ülkede akademisyen unvanı taşıması ülkedeki yüksek öğretim seviyesinin geldiği noktayı çok açık göstermektedir.
devamını gör...
egodan gozleri donmus bir baska akademisyenimsi kendini akilli sanan bir tip.
bu adamlarin elinden sifatini aldiginda geriye ne kaliyor? bir ipucu vereyim 0 bile degil. okadar boslar yani.
devamını gör...
son derece saygısız kibirli dekandır.
istediğin gibi çemkir üstüne alınan alınır isim saymak çok ayıp bir davranıştır.
kendini geliştirmiş yetiştirmiş insanlar bu şekilde davranırsa kimden ne öğrenecek bu insanlar.
yazık.
devamını gör...
böyleleri profesör olduğundan beri kendimin bile profesör olabileceğini düşünüyorum.
devamını gör...
yeni fikirlere kapalı olan, okumuş ama kendini geliştirememiş örümcek beyinli bir zihniyete sahip olan şahsın ifadeleridir. kalkmış bir de beddua ediyor. öğrencilere acıdım valla.
devamını gör...
senin gibi kendini eğitimci zanneden kişiler yüzünden bir çok insan okullara, üniversitelere değer vermiyor. sen bu lafları ettikten sonra kim senin dersini köye dinlesin. ama bu ülkede makam sahibi olunca herşeyi soyleyebilecegi hakkı verildigi için insanlara! kimse sorgulamadigi için konuşursunuz kafanıza göre.
ama gün gelecek bu ülkede öğrenciye hakaret eden egitimciye de hesap sorulacak.
devamını gör...
eğitim verdiği insanlara burda bile saymanın yasak olduğu küfürleri ederken nasıl bir seviyesiz olduğunu gösteren dekan. gerçekten boyle insanların kendini bilmezliginden izleyen utanıyor. ayrıca hırsla hesaplasacagim diye tehdit de savunmuştur, burda beceremezse öteki dünyada yapacak özgüveni bile varmış.
devamını gör...
tüm kayıtlarla birlikte mahkemeye verilip uğraşılması gereken dekanımsı. böyle hasta zihne sahip olan tipler eğitimci olabiliyor işte.
devamını gör...
bir yanlış anlamaya kurban gidip gitmediğine karar veremediğim dekan.

adam bir sürü ismi saymış (hatta bir noktadan sonra isa, musa, muhammed diye peygamber isimlerine bağlamış), sonra video 2:12'den 2:02'ye oradan da 2:16'ya atlamış. bir de kendini hukukçu sanan geri zekâlılar diyor. öğrencilere mi diyor, başka birilerine mi belli değil.

fakat kime söylüyor olursa olsun, üslup bir dekana yakışmamış, orası ayrı.
devamını gör...
büyük ihtimalle kayda alındığının bile farkında olmayan şuursuz dayı. online olayına o kadar uzak yani
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"canlı derste isim isim sayıp öğrencilere hakaret eden dekan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim