züğürdün çenesini yoran hadise.
can yaman'ın italyan yapım şirketiyle 10 bölümlük dizi için anlaştı. anlaşma şartlarına göre, sandokan isimli diziden her bölüm başı 100 bin euoro kazanacağı bildirildi.
can yaman 10 bölümlük diziden 9 milyon 250 bin tl kazanacağı düşünülüyor.
buradan
devamını gör...
(bkz: her topal satıcının bir kör alıcısı vardır) dedirten haber.
devamını gör...
neyimiz eksik oysa can yaman'dan.
devamını gör...
bu başlığın neresi gündem merak ediyorum, gündem olmayan başlıktır. gündemi ilgilendirmeyen bir konudur. lütfen o seçeneği herkesi ilgilendiren konular için kullanınız.

(bkz: gündem olmayan başlıklar)
devamını gör...
ben her şeyi irdelemeyi seven biriyim. suyunu çıkarırım yani illa ki. can yamanın son dizisinden bir bölüm açtım ve youtubeda bir yandan yorumları okudum tabii. bir sürü yabancı dilde yorum var ama hesaplara tıklandığında 2 ay önce açıldığını ve sadece can yamanın dizisinin kanalına yorum yaptığını gördüm(olay yaz aylarında vuku buldu). (bkz: algı yönetimi) tanım:doğru olmayabilecek bir haber. bir menajerlik şirketinin stajyerleri bir bilgisayar başına oturtup italyanca ispanyolca yorum yazdırması öyle kolay ki (bkz: kıps)
devamını gör...
insanlar bu şekilde para kazanmamalı
devamını gör...
oyuncular tabi ki para kazanacak ama keşke bu kadar kolay olunabilen bir mesleğe değil de bale, opera gibi alanlara özen gösterilip verilse bu para. daha yararlı olur diye düşünüyorum
devamını gör...
925 bin + her şehrin havaalanında bağırıp izdiham çıkarmak için bekleyen 50 kadın.
devamını gör...
tamam ben de adamı sevmiyorum hatta çok itici buluyorum ,yaptığı yanlışlar var farkındayım ama unutmayın ki hiçbir başarı tesadüf değildir. adam çalışıp kazanıyor ne yapalım yani sırf fazla para kazanıyor diye çamur mu atacağız. ayrıca haberin asparagas olma ihtimali yüksek.
devamını gör...
bir can yaman değilseniz sizi ilgilendirmeyecek olan başlık
devamını gör...
sasirtan bir durum degildir. dunya da arz talep meselesi denilen bir durum var. kiytiriktan bir diziye/filme gosterilen bir ilgi kadar, bilimin her hangi bir dalina bu zamana kadar bir talep gosterildi mi hayir! bir belgeselin bir filmden daha fazla izlendigi oldu mu oda hayir.
devamını gör...
başlığı okuyunca euro 9.25 mi olmuş diye düşündüğümdür. hakikaten de öyleymiş.
devamını gör...
euro veya dolar üzerinden maaş alacağı için gayet normal durumdur.
devamını gör...
oyuncu olmak için önünüzde engel yoksa buyrun efendim sizde oyuncu olun. can yaman’ın yanında bokunuzu suratına atmayacağınız çirkinlikte adamlarda hollywood’ta milyonlar kazanabiliyor. ayrıca film ve dizilerde izlediğimiz kişiler rolleri gereği gözümüze yakışıklı ya da çirkin gözükebilir. umarım birgün oyunculuğa adım attığınızda sizi de çok iyi yerlerde görürüz. son olarak helali hoş olsun aldığı her kuruş libidosuna gitsin.
devamını gör...
(bkz: yan caman)
devamını gör...
bu dünya' da adalet olmadığının kanıtlarından sadece bir tanesi.
devamını gör...
türk lirasının değersizliğini göstermektedir.
umuyorum ki bu haber dış basında yankı bulmaz. eğer ki dış basın bunu öğrenir ve haberini yaparsa yabancı üretici " siz bu adama bu kadar para verebilecek güce sahip bir milletsiniz biz de size bu malları fiyatının bilmem kaç katı fiyata satalım o zaman" derler halimiz perişan olur.
devamını gör...
iyi para. işte bunlar hep içler dışlar çarpımı!
ulan asgari ücretle geçimini sağla((gbkz: yama))yan adam da bunları izliyor, bu salak dizileri izleyip reyting sağlıyor onlara.
devlet tv'sine zaten hiç gelme oraları apayrı bir muamma. ohh kafalar pilot, ekonomi de şokella modunda zaten.

not: kimdir necidir bu yaman kardeş diye sorsan adamı tanımam bile.
devamını gör...
(bkz: bele vaziyetin)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"can yaman'ın bölüm başı 925 bin tl alması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim