son yirmi yılın 5 komedyeni. bence burada 1 numara yılmaz erdoğan'dır. cem yılmaz harika bir oyuncudur, fakat dar bir çerçevede kaldı. yılmaz erdoğan her kılığa girebilmiş, ayrıca bir okul olabilmeyi de başarmıştır. şahan recep ivedik tarzı filmlerden bir türlü kopamamıştır. ata demirer başarılı bir adam fakat nedense illaki düz tiplemeleri hayata taşıyor havasında. evet eğlendiriyor ancak hayattan kopuk gibiler. yılmaz erdoğan'ın yahut cem yılmaz'ın bazı filmlerinde karakterlerin hayatla iç içe olduklarını fark edersiniz. şafak sezer hep kenar mahallelerin, varoşların, zengin züppe kıvamındaki insanların hayat hikayelerinde oynayıp insanı bir yerden sonra bayıyor. bunlara son dönem abmet kural, murat cemcir belki doğu demirkol'u da ekleriz fakat daha zaman geçmeli onlar için.
devamını gör...
aralarında en eskisi yılmaz erdoğandır. hepsini toplayın ancak bir yılmaz erdoğan eder diyebilirim ama demeyeceğim.
devamını gör...
şafak sezer'i "başarılı" komedyen grubuna sokmak heyecan verici olmalı dediğim başlık.
devamını gör...
çok bilinmeyenli denklem gibi başlık fdmfkd
devamını gör...
bir "a yener c gelmez h ünsal v şenol b bilgin" değildir.
devamını gör...
öncelikle itirazım olacak, şahan gökbakar ve şafak sezer'in diğer üç komedyen ile kıyaslanmasını doğru bulmuyorum. şahan belki ama şafak sezer katiyen burada anılmamalı.
yılmaz erdoğan, ince ince yasemince ile başlayıp bir demet tiyatro ile büyük bir başarı kazanmıştır. bana oyunculuğu hoş gelmez, yazar tarafını daha çok beğenirim. ancak deli emin gerçek bir başarıdır bunu inkar etmemek lazım.
cem yılmaz sahnede komik ama tüm rollerinde arif ışık gibi olmasını sevmiyorum. hşçgo altan benim için en başarılı karakteridir. hokkabaz iskender de hemen ardından gelir.
ata demirer benim için listenin en başıdır. dezavantajlı fiziğine rağmen beni her rolüne inandırır. müziği de en başarılı kullanan odur. ata demirer yaş aldıkça daha karizmatik oldu ayrıca.
o zaman sıralamamı yapayım. yukarıda yazdığım sıranın tam tersidir.
devamını gör...
ata demireri tek geçerim.
devamını gör...
ben demet akalın diyorum.
devamını gör...
cem yılmaz: yaptığı gözlemler ile güldürür
yılmaz erdoğan: yaptığı hicivleri ile güldürür
ata demirer: yaptığı taklitler ve hayal ettiği öyküler ile güldürür
şahan gökbakar: güldürmez düşündürmez eğlendirmez boşa vakit kaybıdır bazı kesimlerin bilinçaltlarında yatan düşünce hal hareket ve tavırların ürünü olarak ünlü olmuştur
şafak sezer: valla ne olduğunu çözemedim neden var bilmiyorum nasıl ünlü olduğunu da bilmiyorum
devamını gör...
şafak sezer şu başlıkta olmayı hakedecek ne yaptı eyyyy romalılar!!!

ben yeri geliyor kardeşimin eşekçe yapılmış soğuk şakalarına da gülebiliyorum bazen. kardeşimi de ekleyelim son 20 yılın 6 komedyeni olsun. şu seyircisine şaka yaptıran hasan can’ı da katın 7 olsun. bereketli bir son 20 yıl. aferim. bravo.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"c yılmaz y erdoğan a demirer ş gökbakar ş sezer" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim