mahlası bilinen yazarların moderatörlerle hemen kaynaşıp muhabbetlere doyamayacağını, şahsım gibi sözlüğün meşhur olmayanları da kenardan onları seyredip meyve suyu içeceğini düşünüyorum.
devamını gör...
çok bilinen bir yazar olarak mahlasımı açıklamayı düşünmediğim buluşmadır.
devamını gör...
balkona çıkıp her önüme gelene ''siz de mi sözlükten sıkıldınız?'' diyeceğim*.
devamını gör...
hayal kırıklığı...kadın yazarların hepsini afeti devran, seks sembolü; erkek yazarların hepsini de italyan erkeği zannediyoruz çünkü.

gerçi bana amca derler, benim için kabus olur böyle bir şey.
devamını gör...
bu, bu muymuş alüminyum? diyerek gününü geçirecek insanlar bulunacaktır çoğunluk olarak.
devamını gör...
ben en çok kliosierra ile muhabbet edeceğim. meyve suyuna masa altından votka katabiliyoz mu?*
devamını gör...
birbirini pek fazla tanımayan insanların olduğu toplantılarda ne olursa o olacak, herkes sarhoş olup rezil olacak.(bkz: swh)
devamını gör...
koronavirüs.

ayrıca bunu yapmasam olmaz,

(bkz: ben bu kadar pezevengi hiç bir arada görmemiştim)
devamını gör...
bir kısım insanlar sessiz sedasız ve suratsız şekilde diğerlerini inceleyecek, bir kısmının içmekten şaftı kayacak, bir kısmı neşe böcüğü olarak kahkalarıyla etrafı çınlatacak vesaire...

"yine görüşelim" diye telefon numaraları havalarda uçuşacak, buraya atılmak üzere çekilen fotoğraflarda kaymış gözler, yorgunluktan perişan olmuş suratlar göreceğiz ve sonra kapanış... bir de tabii buluşmaya gelenlerin orada yaşadıkları birtakım olay ve muhabbetlere atıflar ve gelmeyenlerin fransız kalması durumu... her sözlük buluşmasında olan şeyler işte, başka ne olacak?
devamını gör...
sahilde falan buluşmalar yapıyolar ya ben öyle bişi hayal etmiştim. herkesin konuşabileceği bir ortam vs. ancak dediğiniz gibi olursa (bkz: #223613 yazar arkadaşımın dediği meyve suyuna katılabilirim..
devamını gör...
(bkz: kafa tokuşturmak)
devamını gör...
herkesi orkide aldın mı diye darlayacağım.
devamını gör...
buluşmaları severim yeni insanlar yeni tatlar.
devamını gör...
aidatlar toplanacaktır. siz ne sanmıştınız pardon?
devamını gör...
bütün entel kadınlar trollere yanaşacak. çünkü kaleminin iyi olduğu düşünülen entel erkek kesimin ne kadar da fıs olduğu ayyuka çıkacak. bir troll aynı zamanda muazzam sosyal varlıktır. bunu herkes bilir. ortamı domine edecek tiplerdir.

entel kadınlar da tabi ki böyle özgüvenli taş gibi troller gördü mü kendini bırakacak. yağ gibi eriyecekler, çok yanlış tanımışımlar havalarda uçuşacak. enteller de anca izleyecek, içine içine benim burda ne işim var triplerine girecek. entel kadınlar içinse kaçınılmaz son, troll çevresinde yer edinebilme çabası, onlara yakın oturma isteği... instagramlar eklenir, yol yapma çalışmaları başlar. sonra daha butik zirveler olur max 4 5 kişilik.

insan eksildikçe neler olacağı da açık.. herkese hayırlı olsun.
devamını gör...
sanırım asıl merak edilen buluşmada olacaklar değil.
buluşma sonrası sözlükte olacak olanlar**
devamını gör...
çoğunuzun noodle ve kırmızı şarap sevdiğini öğrendim, olacaklar belli o halde. ayrıca sağlam rock müzik dinleyicileri varmış dj de emin ellerde. anonimliğimi korumak için katılmayacağım ama dedikoduları bir bir alıp kritik yapacağım buluşma olurdu. lizz ile gıybet saati.
devamını gör...
x-z kuşağı meydan muharebesi.
devamını gör...
z kuşağını 2 v z şeklinde alabileceğimiz için kardeş kardeş oturmayı talep ediyorum. siyaset, din konuşmadığı sürece ortamda çiçek açacağım. sonu olmayan hikayelerle sesiniz kısılana kadar güldüreceğim. izci sözü.
devamını gör...
öyle birseymi varmış. lütfen konum atmayı unutmayın gelemeyebilirim ama çiçek gönderebilirim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"büyük normal sözlük buluşmasında olacak olan şeyler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim