ileride sahip olmayı düşündüğüm işletme.
devamını gör...
turist düdüklemenin yeni yollarından birisi. 2 katlı metruk yapıyı tadil edip, geceliğine 5 yıldızlı otel odası parası isteyen, bimden aldığı reçeli salçayı köy reçeli köy salçası diye kakalayan, 10 liralık it öldüren şaraba meyve suyu katıp doğal ev yapımı meyve şarabı diye satan, doğayı koruyoruz ayağına 3 günde bir çarşaf havlu değiştiren turistik işletmedir. özellikle bozcaada, alaçatı gibi popüler yerlerde fazlaca türediler. iyisini bulmak zordur, gerçekten zordur.
devamını gör...
genelde taraflardan birinin evli olması sebebiyle seçtiği, cima eylemek üzere gidilen tadilat görmüş yapılardan oluşan, absürt fiyatlar çekilen konaklama mekanlarıdır.
devamını gör...
diğer otellerden farkı, kendine özgü tarza sahip olmasıdır. bazıları eski bir konak veya köy evi olabilir. içine girildiğinde antika eşyalar, farklı mobilyalar ve tasarım ürünler sizleri karşılar.
devamını gör...
sıcak, samimi, huzur ve sakinlik veren oteldir.
devamını gör...
ilk çıktığında bütçe dostu aile işletmesi mantığında çıktı daha doğrusu popüler oldu ama şimdi resmen hardcore millete geçiren otellere döndü.

severiz butik otel ama pansiyondan çevirme butik otellerin fiyat çakması da insana alay edildiğini hissettiriyor.
devamını gör...
yıldız dışında ( s ) sınıfı özel kategoriye sahip turistik konaklama tesisidir. bir turistik tesisin alkol ruhsatına başvurabilmek için en az 2 yıldızlı olması gerekirken eğer s sınıfındaysa alkol ruhsatına başvurma ve alma hakkı oluşur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"butik otel" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim