bütün bir hayatını izlediğimiz bir tavşanın kameralar arkasındaki ışıltısız ve hüzünlü yaşamına dair bir wornerbross kulisi.
devamını gör...
bir realitedir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
aman durun!

"bu davşan topmuş izleme" diyecek analar babalar filan vardır. bir de onlarla uğraştırmayın bizi.
devamını gör...
gay değil; kendisinin toplumsal algılardan bağımsız, seri içerisinde "kadın" kılığında göründüğü oluyordu. sinir etmek için elmer'ı öptüğünü biliyoruz, keza kız arkadaşı da vardı. sinir etmek için bile değilse kız arkadaşının olduğu gerçeği onu biseksüel, belki de panseksüel yapar. bugs bunny'nin queer olması deseniz karşı gelinebilecek bir şey olmayabilir belki de ama gay olması kolaylıkla çürütülebilecek bir argümandır, şu anda da yaptığım gibi.

queer terimi için vikipedi'ye bakmanız en sağlıklısı olacaktır, keza günümüzde eşcinselden çok genel, kapsayıcı bir terim olarak kullanılmakta. hatta, vikipedi'den minik bir kesit: kuir veya queer, heteroseksüel veya ikili cinsiyet sistemine uymayan, cinsiyet kimliği, cinsel yönelim veya her ikisini de içine alan bir şemsiye terimdir.
devamını gör...
teletabilerin (teletubbies) içinde yer alan nonbinary teletabi nedeniyle başlayan yayından kaldırma tartışmalarını hatırlattı. tartışmanın saçmalığından bahsetmeye gerek bile yok.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
"ay elinde ondan sürekli havuç var" diye jetonumun düştüğü durumdur.
devamını gör...
zaten hic küçük havuç yemiyordu. özenle seçmiş iri uzun olanlari. bir agzina alip isiriyor ki abuuuuuu. dedim bu davşan havuc " yemeyi " cok seviyor belli.
devamını gör...
muhtemelen kendisi buraya yazabilseydi “ne fark eder cınım?” derdi
devamını gör...
gay olduğumu öğrendiğim ibretlik tespit. daha dün kocaman havuç yedim lan. yapmayın oğlum.
devamını gör...
demeyin abi şöyle şeyler
küçükken aşıktım bugs'a..
devamını gör...
gri gay tavşan mı olur, hani gö* kuşağı renkleri
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bugs bunny’nin gay olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim