bir de iron maiden albümü.
devamını gör...
aynı zamanda heroes dizisinin final bölümünün adı.
devamını gör...
--- alıntı ---

brave new world ingiliz heavy metal grubu ıron maiden'ın 12. stüdyo albümüdür. 30 mayıs 2000 tarihinde yayımlanmıştır. bruce dickinson ve adrian smith'in gruba dönmelerinden sonra yapılan ilk stüdyo albümüdür. aynı zamanda grubun üç gitaristle kaydedilmiş ilk albümüdür. prodüktörlüğünü steve harris ve kevin shirley yapmıştır.

kaynak:

--- alıntı ---

lise 1 de çıkar çıkmaz kasedini alıp walkmanimde repeate bağlayıp kaset içi kitapçığından da sözlerine okuya okuya ezberlemiştim. metal müzik dinlemeye yeni yeni başladığım dönemde 3 elektro gitarlı inanılmaz sounda sahip bu albüme alıştıktan sonra metallica megadeth vb hiç bir grubun hiç bir albümünde bu derece sounddan haz almamışımdır.

albüme adını veren brave new world isimli şarkı kasedin a yüzünde 3. sırada yer alır ve bruce'un "dying swans twisted wings" kelimeleri ile sizi alır götürür.
devamını gör...
sıkı iron maiden parçası şehir dışı iş görüşmeleri öncesi bununla gaza gelirdim
devamını gör...
(bkz: orgy porgy)
devamını gör...
ayrıca bir civilization 5 genişleme paketi.
devamını gör...
iron maiden'ın 2001 tarihli albümü. bruce dickinson ve adrian smith bu albümle iron maiden'a tekrar geri dönmüştü. albüm aynı isimli kitabı anlatmaktadır. nicko mcbrain'in en başarılı davul performansını gösterdiği albümdür.

1. the wicker man
2. ghost of the navigator
3. brave new world
4. blood brothers
5. the mercenary
6. dream of mirrors
7. the fallen angel
8. the nomad
9. out of the silent planet
10. the thin line between love and hate
devamını gör...
hamburg menşeili, kısa ömürlü, kısa ömürlü olmasına karşılık olarak asla yerinden sarsılmayacak bir albümü geride bırakan progressive rock* grubu. grubun bir araya gelme amacı aldous huxley’nin brave new world’ü için emprovize* müzik yapmak olup, işbu amaçları sonuçlanınca da 1972 yılından sonra dağılmışlardır.
devamını gör...
alternative nordic pop müzik yapan, norveç kökenli kalandra grubunun 2020 çıkışlı albümünden başarılı bulduğum bir parça.
norveç'li bir diğer efsane için (bkz: aurora)

youtube yorumları ilgi çekicidir.

örneğin;
"2020:
protests
wildfires
elections
vaccine
religious put in camps in china

this song predicted things and we did nothing"

youtube
spotify
devamını gör...
zamanında, insanların, "iron maiden bitmiş yeaa, fear of the dark abi" laflarını ağızlarına tıkan, 2000 çıkışlı şahane albüm.
devamını gör...
reunion sonrası iron maiden'ın kallavi dönüş albümüdür. 3 elektro gitarın harmonisini ustaca kullanmış olmakla beraber teatral dickinson vokalleri kaliteyi arş-ı alaya çıkartmaktadır albümü.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"brave new world" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim