“bu indirimlere kayıtsız kalamayacaksınız; ‘namus indirimi’, ‘kravat takma indirimi’, ‘evden erkek sesi geliyordu indirimi” şeklinde devam ederek kadın cinayeti davalarında uygulanan indirim sebeplerini ele aldı.

2020 yılında türkiye’de 300 kadın öldürüldü.
verilen cezalarda anlaşılması güç indirimler uygulandı.

suçlular bu indirimden yararlanamadığında kadınlar günü kutlu olacak.

istanbul sözleşmesine kulak verin.

#lutfenindirmeyin

altına imzamı atıyorum, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. çok nokta atışı bir farkındalık projesi olmuş.

buradan
devamını gör...
çok başarılı buldum, ellerine sağlık.
devamını gör...
videoyu ilk gördüğümden aman yaa her şeyi de fırsata çevirme amacı diye düşünmüştüm ama sonra paylaşım yazısını görüp videonun tamamını izleyince vayy be dedim.

tam nokta atışı gibi bir video olmuş. ama utanır mıyız bilmem.




t: boyner grup tarafından 8 mart dünya kadınlar günü özelinde yayınlanan video.
devamını gör...
tüylerim diken diken oldu, güzel düşünülen bir reklam olmuş.

toplumumuzun cinayete bakış açısı, nedenine göre değişiyor. örneğin kadın kıskançlıktan öldürülüyorsa bu cinayeti normal karşılayan ve "namus cinayeti" olarak gören çok kişi var. ha eğer olur da ekonomik sıkıntıdan kaynaklanan bir şiddet varsa işte o zaman şiddetle ve cinayetle biraz da olsa ilgileniyorlar. ekonomik sıkıntı olunca kadında suç bulamıyorlar çünkü, oysa bir kadının sırf yemeğin suyunu az yaptığı için şiddet görmesine "görevini yapmıyor" damgası yapıştırılarak haklı gören bile var.

"yemeğin suyunu az yapan kim? kadın. o halde suçludur. akşam dışarıda olup şiddet gören ya da cinayete kurban giden kim? kadın. o halde suçludur." bu anlayış ve aterki, toplumumuzun sonunu getirecek. umarım bilinçli nesiller yetişir fakat kadını aşağılamaya ve küçük görmeye çalışan, erkekleri ise ağlamaması gereken duygusuz kişilere dönüştürmeye çalışan cinsiyet rolleri varken güç gözüküyor bu.
devamını gör...
efenim bu ülkede adalet bakanı adaletten şikayetçidir 9 mart akşamı kadınlar ile alakalı herşey unutulmuş olur
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"boyner’in 8 mart dünya kadınlar günü reklamı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim