2009 draftında 1 numaradan seçilen, şu anki durumunu gördükçe çokça üzüldüğüm basketbolcu. seçildiği sene de sakatlığından dolayı oynayamamış, bir sonraki sene çaylak sezoununda all-star seçilerek kariyerine hızlı bir başlangıç yaptıktan sonra smaç yarışmasını da kazanmıs ve bir dönem müthiş atletizmi ile seyircilere çok güzel hareketler izletmiştir kendisi. su an brooklyn nets ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor ancak savunma da oluşturduğu zaaflar ve hücumda temastan kaçarak sadece şutör bir oyuncuya evrildiği için faydası olmayacağı kanaatindeyim.

buradan
devamını gör...
detroit pistons takımını 2 sene boyunca uyutan kurnaz sepet topçusu.
devamını gör...
1989 oklahoma doğumlu 2.06'lık uzun forvet. 2009 nba draftlarında 1. tur 1. sıradan la clippers tarafından seçilmiştir. sırasıyla la clippers, detroit pistons ve brooklyn nets'de oynamış, 2022-2023 sezonunda boston celtics'e geçiş yapmıştır. bakalım boston performansı nasıl olacak. pek iyi başladığı söylenemez.

iyi bir basketbolcu olmasının yanında en büyük özelliği atletik ve inanılmaz bir dengesinin olmasıdır. atletizm, denge ve gücü birleştirince ortaya izlenmesi zevkli bir oyuncu çıkıyor.

genç basketbolcu arkadaşlarımız blake griffin'i izlemeli, dengesini örnek almalılar. en azından ben tavsiye ediyorum, kulağınıza küpe yapın derim. aşağıya bir video bırakıyorum, dediğim dakikalara iyi bakın anlayacaksınız.

1:00'da tek ayak üzerine dengesiz yakalanmasına rağmen, düşmüyor. hem de ters ayak ve sol.
1:20 yine tek ayak ve yine mükemmel bir denge. bu adam yere basmayı biliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"blake griffin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim