heterosu da homoseksüeli de güvenmiyor biseksüellere... ne var yani her iki cinse de ilgi duyma durumumuz varsa.
not: biseksüellik hafif meşreplik gibidir vldfkbmbş. ama bu güvensizlik yorucu.
devamını gör...
ne var tabi ya. karım en yakın arkadaşımla beraber tatile de çıkabilir, beraber de yatabilirler. aşırı modern bir insanım ben siz de öyle olun.
devamını gör...
ne zaman "biseksüel" "homoseksüel" vb. ayrımlar yapmamaya başlayacağız diye düşündürten başlık.
hepimiz insanız güven sorunu cinsel kimliğe bağlı değildir.
devamını gör...
aslında korkmamalı değil hani.

şöyle bir senaryo kurun kafanızda, hatrım için;
iki sevgili. (biri kız diğeri erkek)
mutlu ve huzurlu bir ilişkileri var. her şey çok güzel. arada küçük kavgalar oluyor ama bunlar yeni evli çiftlerin ettiği gibi sonradan gülünen kavgalardan. neyse efendim erkek biseks diyelim. kızın yakın bir erkek arkadaşı var. çok sık olmamakla birlikte ara ara gelip gidiyor. bir-iki derken kızımızın manitası oldu mu size kankasının manitası?

ne yapılabilir ki böyle bir durumda? yalandan "no lgbtq, yes girlxboy" nidaları da atamazsınız veya "gökkuşaklı ürünlere son" kampanyasına da destek veremezsiniz. oturup için için yanmaktan başka elden ne gelir ki?
••

velhasıl biseksüellere ben de çok güvenemedim şimdi. nasıl bir senaryo kurduysam artık. *
tabii, sözümüz meclisten dışarı.
devamını gör...
güven teşkil etmeyen, güven teşkil etmiyordur. (meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele diye bir şey kalmaz sdlksdlsd)

yani arkadaş aldatacak olan neye yükselirse yükselsin aldatıyor, insanlara cinsel yönelimi yüzünden sapık muamelesi yapmayın gerek yok.
devamını gör...
daha siz bi'lere böyle başlık açıyorsanız, garibim panseksüeller ne yapsın?
devamını gör...
biseksüelleri güvenilmez bulduğum tek nokta var. toplum ve çevre baskısı yüzünden evlenip sizi terk etmesi. bunun dışında dürüst olmayan bir insan ha düzcinsel olmuş ha biseksüel ha eşcinsel. dediğim gibi ben bu yukarıdaki sorundan dolayı bir biseksüelle ilişki yaşamam. çünkü günübirlik ilişki yaşayan bir eşcinsel değilim. bir de kıskanırım zaten paylaşmam. aldatan aldatır zaten." hetero erkek sevgilisinin kız arkadaşına sulandı" gibi kurguları bir düşünün.
devamını gör...
biseksüelliği kafasında oturtamayanların sahip olduğu mantıksız inançtır. senaryo yazmaya gerek yok, tıpkı heteroseksüellerin karşı cinsten herkese ilgi duymadığı gibi biseksüeller de her kadına veya her erkeğe ilgi duymazlar. tavsiyem, kalıp yargılarınızdan kurtulmayı deneyin.
devamını gör...
insanın güven teşkil etmediğine inanırsınız o ayrı konu sonuçta babana bile güvenme bile bir söyleyiş var dilimizde. ama bir kişinin cinsel yönelimine göre bu tip sınıflandırmaların yanlış olduğuna inanıyorum çünkü insan olarak özgün olduğumuz kadar sıradınız da. yani pastirmalicörek ile x y kişisini ayıran ne var çok bir şey yok.

fakat dedim bugün hiç düşünmedin bir şeyi gel bu konunun kökenine kafa yor biraz. sanırım insanları korkutan seksüel kelimesi ya da bilinmeyen kelimeler korkutuyor. sonuçta seksüel'in kökü ne seks. malum sekste ülkemizin bir tabusu. örneğin ingilizcede sex biyolojik cinsiyet anlamına da gelmekte.

kelimelerin anlam gücünü düşününce (işte hep çok düşünüyosun pastirmalicorek) geçen heterobilmemne gördüm aklım ister istemez cinsel tercih konusuna kaydı. çokta alakasız bir şeydi o ayrı konu.
devamını gör...
iki sevgilim biseksüel kadınlardı ve en az hepimiz kadar güven teşkil ediyor veya etmiyorlardı.gayet de eğlenceli güzel insanlardı. aslında "hepimiz" demem de bir ayrıştırma oldu. benim gibi heteroseksüeller kadar demek daha uygun.

hem erkek hem de kadın biseksüel insanları çok şanslı buluyor ve hatta kıskanıyorum. her iki ayrı evren bedenini sevmek ve zevk almak harika bir duygu olmalı.

ben ise,
ama kadınlar, tanrım,
öyle sevdim ki onları,
gelecek sefer
dünyaya
kadın olarak gelirsem,
eşcinsel olurum.
devamını gör...
tamamen kişinin kendi güven sorunlarından kaynaklı kıskançlık problemlerinden doğan anlamsız inanç. ne alakası var kardeşim.
devamını gör...
bu inancın oluşmasını sağlayanlar olarak kendilerine biseksüel diyen insanlar gösterilmelidir, genellemeden.
uçanla kaçanla cinsellik düşünen kişilerin kendilerine biseksüel yakıştırması yapmasından kaynaklı doğan inanç.
kız arkadaşım biseksüel mis gibi benim beğendiğimi oda beğeniyor. durumun kişilikle alakası var. ha karşınızdaki insanın kişiliksiz olduğunu anlamayacak kapasitedeyseniz bu da ne biseksüellerin ne de başkasının sorunudur. gidiniz kafanızı duvarlara vurunuz.
devamını gör...
o inanca sahip insanlara bilimsel bir bilgi vereyim. her insan aslında biseksüeldir. sadece doğumumuzdan ölümümüze kadar toplum düzeni ve insanlar yüzünden bu yönümüzü bastırıp görmezden gelebiliyoruz. fakat cinsel yönelim zaman ve mekan kavramıyla sürekli değişiklik içerisindedir. ve herkesin de bildiği gibi türkiyede bu oran çok fazladır fakat insanlar toplumdan dışlanma korkusu yüzünden bunu dile getiremezler
devamını gör...
açıkçası kişinin kendisinde biten olaydır. biseksüel biri güven teşkil etmiyorsa heteroseksüel biri de etmeyebilir. aradaki fark ne anlamıyorum açıkçası.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"biseksüellerin güven teşkil etmediğine dair olan inanç" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim