bundan 5 sene önce maksimum 1500 tl düşünüyordum şu anda düşündüğüm ise 3 bindir. daha fazlasına telefon almak şovdan ibarettir 3 binlik telefonla yapılabilecek her şey daha pahalı olanlada yapılır, ama malesef biz gösteriş meraklısı olduğumuz için gidip 20 bin tlye telefon alıp 360ay taksitle öderiz ve havamızı atarız.
avrupada yaşayan biri olarak 300 eurodur benim için. fazlası ziyandır gözümde. gider güzel bi akşam yemeğine ailecek 50 euro veririm ama telefona 300 eurodan fazla vermem.
kişinin maddi durumu , zevkleri, kdv , ötv, dolar kuruna göre değişiklik gösterebilir ve insanların maddi durumunu, aldığı telefon ve yaptığı işle tam olarak bilebilirsiniz.
bir telefona verilebilecek en fazla para teknik olarak 48.5 milyon dolardır. kendisi falcon supernova pink diamond iphone 6 olup "en pahalı telefon" şeklindeki google aramasından rahatlıkla ulaşılabilir. kişiye göre değerlendirme yapılacak olursak, kişinin aylık gelirine göre gayet değişen bir miktar olup bir telefonun en az 3 yıl kullanılması gerekliliği göz önüne alındığında ödeyeceği tutar 1.5 aylık maaşını geçmemelidir.
ancak muhtemelen bu başlığın açılış amacı bu tarz bilgilere ulaşmak değildir. hayırlı forumlar.