biraz önce yenik düştüğüm istektir.

aldım elime wahl marka üstün alman disiplini saç kesme makinasını, bzzzzt diye aldım saçlarımı. şimdi pişman değilim ama belki üç beş güne pişmanlık hissederim, bilinmez...
devamını gör...
bir kadın olarak bile arada kendimle savaşmama neden olan his
devamını gör...
yoğun saç dökülmesi yaşayan kişilere gelen istek. avuç avuç saçlarının dökülmesinden bunalmış, yılmış ve bıkmıştır.
devamını gör...
gaza gelmek iyi değildir herkese yakışmaz o durum.
devamını gör...
saçından başından utanır insan yav. yapmayın böyle şeyler. sonra pişman olursunuz.
devamını gör...
karantinanın bu kadar uzun süreceğini bilseydim mutlaka yapardım . belki sıfır değil ama üçe falan vurdurmak isterdim . hala da istiyorum ama toplumumuz da çok göze batacağım için yine ertelenmiş bir hayal olarak kalacak .
devamını gör...
kışın sakın yapmayın arkadaşlar kafanız donar bide baş ağrısı yapıyor.
devamını gör...
pandemi başlangıcında yaptığım eylem. kendim evde makineyle, gayet 3 numara yaptım; süper rahatlık. senelerce erken kalk, saçları şekillendir vs, resmen çileymiş. şu an kalk çık modu, ultra rahatlık.
devamını gör...
yaz kış ilkbahar sonbahar hiç fark etmez. iki ya da üç günde bir ustura yaparım. affetmem. saç problemim yok. gayet gürdür. ön, arka, sağ, sol açıklık yok. çünkü biz grant hill abimizin bize öğrettiği " imaj hiçbir şey, susuzluk her şey." düsturunu benimsedik.
devamını gör...
saçlarımı ve kaşlarımı her gün kazıtmayı düşünüyorum...
devamını gör...
tarafıma ortalama her 3 yılda bir lere gelen istektir.

kazıttıktan sonra 3 yıl boyundandır saçlar tekrar itina ile uzatılır.
devamını gör...
kepçe kulaklarım aklıma geliyorr
devamını gör...
valla mis gibi istektir.

yaklaşık bir senedir uzayan saçlar az önce bu isteğe kurban gitti, dana kesemeyince saç kesiyorum anca..

oh be, dünya varmış!

edit : kıdemin var ama terbiyen yok, hıh!!!!
korkak, sildi gitti kdkdkkd
devamını gör...
değiştirebileceğimiz ve fark edilebilir şeyler sıralamasında ilk sırada olan eylem. bir başkaldırı olarak da görülebilir. cesaret ister ve eyleme geçmek güçtür. bir de yakışıp yakışmama durumu var. o kısma değinmeyeceğim. zira sürpriz bir durum ortaya çıkabiliyor. denemeden bilemiyoruz bazen.
benim de zihnimi yokluyordu bu istek vakti zamanında. ben de artık yeter ben bunu gerçekleştirmezsem aklımı sürekli meşgul edecek ve enerjimi tüketecek dedim ve arkadaşımdan makine ile saçımı sıfıra vurmasını rica ettim. tabiki istemedi ama kararlı olduğumu görünce kabul etti. çok güldük saçlarım kesilirken. özgüven heykeli gibi gezdim bir süre. daha sonra uzadı tabiki ve benim de aklımdan çıkmış oldu.
devamını gör...
kafamın şekilsiz patates gibi olduğu gerçeğini hatırladığım zaman çekip giden istektir.
devamını gör...
kafa şekliniz michael scofield gibiyse uymanızı tavsiye ettiğim dürtüdür. değilse yapmayın dediğimdir. bu istek bana da ara ara saçın yan tarafını kazıtma isteği şeklinde tezahür eder. sonra küçük bir kasabada yaşadığım ve muhafazakar ailemi yeterince parmakla gösterttiğim aklıma gelir ve vazgeçerim.
devamını gör...
saçına yaptırdığın işlemler yüzünden görüntüsüne katlanamadığın bir anda da gelebilecek istektir.

hani herkes olduğunun zıttını bir denemek ister ya, üniversitede saçlarımı koyuya boyatmak tutkusu hasıl olmuştu bende. koyu saç - renkli göz - beyaz ten efsanesini bir denemek istedim. neyse efendim boyadım saçları, lakin bir süre sonra dip gelmesi işine tabi ki ben de katlanamadım. yalnız, saçın rengini koyulaştırmak, rengini açmak gibi kurtulabileceğiniz bir pişmanlık konusu değil. ben de ne yaptım, kazıtmadım ama ona yakın bir kısa saç modeliyle kuaförün kapısını çaldım. kuaför önce emin olduğumdan emin olmak istedi tabi. sonra, o gün müsait de olmasından ötürü, izninle birkaç kesim denemek istiyorum diyerek kesmeye başladı. belime yakın uzunluktaki saçlarımı 3-4 farklı modelde kese kese kısacık bıraktık sonunda. kafam hafiflemiş ama işlemlere tövbe etmiş şekilde çıktım kuaförden. 15 senedir de bir daha kesim harici fön dahili işlem yaptırmadım.
devamını gör...
kafa şekliniz müsait değilse, kulaklarınız kepçeyse ve bu sizi rahatsız edecekse, lütfen o isteği sakince yere bırakın.
devamını gör...
bir de tesettürlüyüm kim görür abi uzar düşünesi de oluyor. arada bir manyaklık perileri gelmiyor değil..
devamını gör...
son üç yıldır her hafta aklıma geldiği gibi başıma da gelen durum. eğer gaz vermiyorlarsa çevremden de kafa yapımın uygun olduğunu söyleyenler oldukça fazla. bir artısı da var üstelik dedikodudan uzak tutuyor insanı. semtin dedikodusu berberlerde döner biliyorsunuz. gitmezseniz uzak oluyorsunuz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir anda gelen saçları kazıtma isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim