kimine göre iyi, kimine göre kötü, ama eksik olmasın dedirtir. seçeneklerin olması her daim iyidir. rekabetin olması da biz tüketicilere fayda sağlar. anadolu'nun en ücra köşelerinde bile ulaşabilmek büyük avantaj. böylece çevre esnafının tilkiliklerine maruz kalmıyorsunuz. bu bim için de, a101 için de, şok için de geçerli. bu üç market zinciri arasında bim öncü görevini üstleniyor.
devamını gör...
şok market benim için her zaman en tepede bim de her zaman anlamsız bir sıra ve karmaşa var bir çok ürün markasız.
devamını gör...
her birbirini tamamlıyor bence ve ayrıca bazen çok ucuz ve çok güzel şeyler geliyor ama en çok bime geliyor
devamını gör...
bim, kendine has bisküvileri güzel ve ucuz.
devamını gör...
en kalabalık marketler.
devamını gör...
bimcell dolayısıyla bim'in kazandığı versus.
devamını gör...
sandık koysan, malum partinin yüzde 90 oy alacağı marketler serisidir.

gıda ürünleri inanılmaz kalitesizdir. hatta inanılmaz ötesi.
devamını gör...
bim diyor.
devamını gör...
böyle bir kıyaslamayı yapmayı, böyle halka hitap eden marketlerin var oluşunu, hepsini bime borçlu olduğumuz için anlamsız kıyaslama.
bim varsa bir listede ilk sırada yer alır. insanlara kazıklanmamayı öğreten yerdir bim.
devamını gör...
her ihtiyaç maddesine göre kazananı olan kıyaslamadır. örnek: ıslak mendil a101, şekersiz kola: bım ( lecola ) , tırtıklı patates cipsi amigo ( şok ) olarak uzatılabilecek listedir.
devamını gör...
a101 > şok > bim olarak sıraya koyabilirim sanırım. hepsinde her şeyi bulabiliyorum ama a101'in rengi daha güzel. bi' de evime daha yakın.
devamını gör...
dost, karmen, xroll, centro gibi markaların olduğu marketler zinciri
devamını gör...
bisküvi, çikolata olarak bakacaksak bim en kötüsü. ülkerin, etinin, şölenin, nestlenin çoğu ürünü yok bile hep kendi muadilleri var ve aşırı tatsızlar.
süt ürüleri olarak bakınca a101 en iyisi. yine bimde kendi ürünü hariç düzgün ürün yok. sütaş, ekici, yörükoğlu ürünleri falan alcaksanız bimde fazla olmuyor. habire dost falan var.
devamını gör...
pek farkları yok bence. zaten halkın çoğunluğu mecburiyetten bunlardan birisini seçmek zorunda. ne olduğu belirsiz şeyleri yiyoruz maalesef.
devamını gör...
bim'in kendi mağazalarına has ürünleri, markaları daha fazla. dolayısıyla bu tip mağazaların* batı ülkelerindeki kuruluş amacına da uygun olarak diğer ikisine göre daha ucuza alış veriş yapmak mümkün. buna mukabil a101 mağazaları daha düzenli, daha gezilesi yerler gibi duruyor. a101'in yine kendi mağazalarına has bazı ürünlerinin, markalarının bim'deki ikamelerine göre daha kaliteli olduğunu da söyleyebilirim.* şok'un avantajı ise kalite olarak iki mağazadan da bir tık üstte yer alması ancak discount marketlerin tercih edilmesindeki ana unsur ucuz ve indirimli olmalarıdır. bu sebeple bence şok bim ve a101'in bir tık gerisindedir.

benim sıralamam; a101>bim>şok şeklinde.
devamını gör...
kesinlikle bim ilk sırayı kapar.
ondan sonra 101, şok gelir...
devamını gör...
yukarıda (bkz: migros vs bim) başlığına uzun uzun yazdım, farklı kulvar oyuncuları olduğu için. burada yazılacak çok bir şey yok bana göre, hepsi aynı sosyo ekonomik grupların (c-d-e) peşindeler. takip ettiğim kadarıyla son bir iki yıldır a101 çıtayı diğerlerine göre bir tık yükseltti, rekabet nereye gidecek zamanla göreceğiz.
devamını gör...
onu bunu bilmem de bim mütevazı bir kasaba, a101 kış mevsimiyle meşgul bir şehir, şok ise göz kamaştırıcı balayı oteli gibi değil mi? şoku biraz abarttım haliyle.
devamını gör...
ürün yelpazesi açısından a101 alır götürür.
devamını gör...
hakmar içlerinden geçer
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bim vs a101 vs şok" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim