#final yapan diziler
dram / gizem / suç / hbo dizisi / kitaplardan uyarlanan
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

liane moriarty'nin aynı adlı kitabından uyarlanan hbo dizisi. oyuncu kadrosu harika. (nicole kidman, laura dern, reese witherspoon, alexander skarsgard, zoe kravitz ve shailene woodley) konunun işlenişi ilgi çekici. yedişer bölümlük iki sezonluk, bana okyanus karşında bir evde yaşama hayalleri kurduran bir yapım. dizideki sinematografi gerçekten çok iyi. müzikleri çok çok iyi.
dinlemelere doyamadığım introsunu da buraya bırakayım.
**
devamını gör...
kadrosunu ilk gördüğümde yıldızlar geçidi mübarek dediğim dizi. oyunculuk konusunda zirvedir. hikaye o kadar gerçek gelir ki iliklerinize kadar hissedersiniz. hak verdiğim tek karakter bile olmadığından izlerken bilgisayarı kaldırıp atma, kumandayı tv’ye fırlatma hissi asla terk etmedi beni. kısaca oldukça rahatsız edici olan ama bir o kadar mükemmel dizidir. bu kadar gerçek, bu kadar etkileyen bir dizi daha izlemedim.
devamını gör...
2 sezon ve her sezonu 7 bölüm olan mini dizi.

kitabını okumadım, ilk çıktığı zamanlar duyup izlemiştim. hala daha açar izlerim. görselliği, müzikleri ve oyuncuları çok başarılı buluyorum.

spoiler olmasın diye çok detaya girmeyeceğim ama 2. sezon olay üzerinden devam etmesi çok mantıklı ama bazen izlerken çok sıkıldım. ilk sezondaki tadı alamadım.

ikinci sezonu bile çekilmeyecekti aslında ama o kadar çok baskı oldu ki... darısı 3. sezonun başına diyelim.

not: bonnie, çok hoşsun.
devamını gör...
hbo kanalında 2017 yılında yayınlanan dizidir. oyuncularından ve konusu bakımından ufak da olsa ufak tefek cinayetler hissi aldığımdan izlediğimi söyleyebilirim. sadece 2 sezon sürüp çabucak bitirmeleri bence gereksizdi.* bu oyuncular 2 sezonda harcanmamalıydı, en az bir 4 sezonu olmalıydı bu dizinin diye düşünüyorum. fakat yine de izlenmesi gereken diziler arasında olduğunu düşünüyorum. yalan, kaos, dram, gerilim severseniz koşun da bir bakın derim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"big little lies" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim